2777
2789

سلام دوستا هر جا میرم میگن ۱۵ درصد ولی اینو میدونم که خیلی از بانکا دارن بیشتر سود میدن کسی اطلاع داره کدوم بانک سود بیشتر میده؟

هر کس که بدم گفت بدی سیرت اوست/ وانکس که مرا گفت نکو خود نیکوست/ حال متکلم از کلامش پیداست/ از کوزه همان برون تراود که در اوست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حساب آرمانشهر بانک شهر بيست درصده، به صورت اوراق مشارکت، البته حداقل حساب بايد ده ميليون باشه

عزيزم ببخشید این اوراق همیشه قابل خریده؟  یا باید زمان خاصی بخری و اگه بعدش بری ديگه تموم شده؟ 

حساب آرمانشهر بانک شهر بيست درصده، به صورت اوراق مشارکت، البته حداقل حساب بايد ده ميليون باشه

اینو منم شنیدم یمدت انگار بسته بودن الان دوباره میدن 

ولی من از دوستم بانکیه سوال کردم گفت شهرداری بدهکاره واسه همین داره سود بالا میده که ذخیره مالیش بره بالا منم ترسیدم نذاشتم 

My way or 👉🏼 Highway 
توسعه و صادرات ٢٠ درصد يك ساله

بانک صادرات؟تازگیا سر زدین ببینین بازم همین سودو میده یا نه؟

هر کس که بدم گفت بدی سیرت اوست/ وانکس که مرا گفت نکو خود نیکوست/ حال متکلم از کلامش پیداست/ از کوزه همان برون تراود که در اوست...
بانک صادرات؟تازگیا سر زدین ببینین بازم همین سودو میده یا نه؟

صادرات نه توسعه و صادرات

بله آگهي داده بود كه ٢٠ درصد شود مي ده

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
صادرات نه توسعه و صادرات بله آگهي داده بود كه ٢٠ درصد شود مي ده

آهان ممنون