بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکی بود یکی نبود کور بشه چشم حسود دو تا خورشید سیاه دو تا چشم نقره سود
دوست دارم نگات کنم
تا که بی حال بشم
تو ازم دل ببری
منم اغفال بشم
••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم
وَ دلگیر از همانهایی که قدری دوستم دارندوَ حتی من خودم را از خودم بیزار میبینمغزلبانو#
میروم خسته و افسرده و زار
سوی منزل گه ویرانه خویش
••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم
من از آن روز میترسم که در دست همه شمع استچه تصویر بدی، خورشید را بیمار میبینم غزلبانو#
مرا ببوس ، برای آخرین بار ، تورا خدا نگهدار ، که میروم به سوی سرنوشت