2777
2789
عنوان

راهنمایی قبل از ازدواج میخوام

437 بازدید | 41 پست

سلام ممنون از حضورتون

دوستم براش یه خواستگار اومده که مطلقه ست و یه بچه داره که با باباش میمونه. این خواستگار و زن سابقش هردو از اقوام درجه یک هستن. دوستم و این آقا هم به هم علاقه دارن ولی بخاطر زن سابق و وجدانش که قبول نمیکنه و از روی اجبار می‌خواد رد کنه. چون زن سابق هم رابطه خوبی با دوستم داره 

بنظر شما تصمیمش درسته؟

برای حال دلم صلوات مهمونم میکنی؟  

درسته

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه این که دلیل نمیشه به خاط اون خانم خودشو نادیده بگیره دیگه اونا از هم جدا شدن عذاب وجدان نداره که

میازار موری که دانه کش است!در مورد مورچه ای که دانه همراه اش نیست فتوایی صادر نشده! می توانید بیازارید
نه این که دلیل نمیشه به خاط اون خانم خودشو نادیده بگیره دیگه اونا از هم جدا شدن عذاب وجدان نداره که

آخه خانم رو بزور طلاق دادن و دلش با شوهر سابق و بچه. دلش میشکنه که یکی نزدیک خودش بره زنش شه

کیا خواهرن؟

اون خانمه بادوستت یافقط دوستشه

یه مامان عصبی ولی در این حال مهربون و دل نازک😁دارم تمام سعی خودمو میکنم مشکلاتیو که توزندگیم از سربی تجربگیم به وجود اومدن درست کنم به امیدویاری خدا🙏🌷
آخه خانم رو بزور طلاق دادن و دلش با شوهر سابق و بچه. دلش میشکنه که یکی نزدیک خودش بره زنش شه

یعنی چه بزور طلاقش دادن یعنی شوهرش نمیخواستش یا بقیه تو زندگیشون دخالت میکردن؟

میازار موری که دانه کش است!در مورد مورچه ای که دانه همراه اش نیست فتوایی صادر نشده! می توانید بیازارید

ی دختر مجرد هیچ تجربه ای از بچه داری نداره

مرد هر چقدرم خوب باشه تحمل بچه ی نفر دیگه و نگهداریش خیلی کار سختیه 

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

به دوستت بگو خیلی فکر کنه 

هم بخاطر ردبطه خوبی که با اون خانم داره 

هم دلیل جداشدن اونا از هم 

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
یعنی چه بزور طلاقش دادن یعنی شوهرش نمیخواستش یا بقیه تو زندگیشون دخالت میکردن؟

یجورایی هر دوش. کلا دیگه حرمت بینشون شکسته بود و ارتباط عاطفی شوهرش ازش قطع شد