2777
2789
عنوان

راهنمایی قبل از ازدواج میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشيد خارج از بحث سوال ميكنم  خانما چطور ميشه تاپيك حذف كرد؟؟

بابد ب نی نی یار بگی پاک کنن

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

دوستم با پسر عموش ازدواج كرد و بعد جدا شد و دختر عمه اش( كه مى شه دختر عمه شوهر سابقش as well) با شوهر سابقش ازدواج مى كنه. دوستم هر دو شون رو دوست داره و براشون آرزوى خوشبختى داره مى گه پسر عموم هست حالا قبلا شوهرم بوده خوب تفاهم نداشتيم جدا شديم. راستى مشكلى هم با دختر عمه اش نداره و هميشه بهش مى گه مواظب فلانى باش.

پدران و مادران عزیز با تمام وجودمان دوستتان داریم.

خب دیگه اون اقا که خانم سابقشو دوست نداره به نظر من دوستت باید جواب مثبت بده 

میازار موری که دانه کش است!در مورد مورچه ای که دانه همراه اش نیست فتوایی صادر نشده! می توانید بیازارید

ب نظرم زندگی خوبی از اب در نمیاد

چ دلیلی داره یک دختر خانم که میتونه فرصت های خ بهتری داشته باشه با یک مردی که بچه داره و زن سابقشم رابطه نزدیکی با دختره داره ازدواج کنه..

البته همیشه ازدواج با مردی که تجربه ازدواج ناموفق و بچه رو داره بد نیست ولی این مورد دقیقا ساختن زندگی روی خرابه های یک زندگی دیگه در حضور زن زندگی قبلیه

دوستم با پسر عموش ازدواج كرد و بعد جدا شد و دختر عمه اش( كه مى شه دختر عمه شوهر سابقش as well) با شو ...

خب این اینجوری نیست. کینه داره میگه من زندگیم میخواستم. و حتما بعدش دعوا میشه و نفرین می‌کنه. 

برای حال دلم صلوات مهمونم میکنی؟  
آخه خانم رو بزور طلاق دادن و دلش با شوهر سابق و بچه. دلش میشکنه که یکی نزدیک خودش بره زنش شه

به زورطلاق دادن؟

آخی

میدونه چه گناهی کرده تو قرآن گفته شده که  عقوبت داره زن رو ناخواسته طلاق بدی

آخه چرا به زور!!!

خدایا نادانی ما را به حساب گناهان ما مگذار
چطوري پيداش كنم

ی تاپیک بزن تو عنوانش بگو نی نی یار تاپیکمو حذف کن بعد داخل تاپیکت لینک تاپیکی ک میخوای حذف بشه بذار

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

ی تاپیک بزن تو عنوانش بگو نی نی یار تاپیکمو حذف کن بعد داخل تاپیکت لینک تاپیکی ک میخوای حذف بشه بذار

نه 

نی نی یار گفته دیگه تاپیک جدا نزنین 

تو همین تاپیک بگین

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍