2777
2789
عنوان

خریدهای قبل عید امسال

301 بازدید | 28 پست

وسط خریدهایی که برای عید نوشتین آیا چکاپ دندون یا پاپ اسمیر هم نوشتین که انجام بدین؟بنظرم مهمترین خرجمون الان همینا هستن بعدش سایر خریدهای عید🙂

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دندونام مشکلی ندارن واسه اون موردم مجردم

ولی به دکتر گفتم یه آزمایش کل برام بنویسه

که تا عید انجام بدم و بدنمو چک کنم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

من اگ پول می‌داشتم خرید کنم حتما میرفتم دندون پزشکی نیاز برگفتن شما نبود

شما قبلش باید بری دنبال افزایش عزت نفس عزیزم تا اول به صلح و آرامش درونی برسی تا با کسی که خواسته به دوستاش یه تلنگر بزنه،دعوا نکنی 🙂

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

اره من سه تا از دندونامو باید درست کنم امروز میرم نوبت بگیرم

نوبت سونو هم گرفتم برای چکاپ کامل هم باید صبر کنم روز سوم پریود برم

پاپ اسمیر هم که لازم نیست همه انجام بدن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

پاپ اسمیر نمیرم میترسم حدود سه ساله ازدواج کردم

برو گلم اصلا ترس نداره

من دندونام مشکلی ندارن واسه اون موردم مجردمولی به دکتر گفتم یه آزمایش کل برام بنویسهکه تا عید انجام ...

خیلی عالیه عزیزم‌

کلا هیچ وقت برای عید خرید نمیکنم بعد عید

دندون و اینام که مرتب میرم

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

اره من سه تا از دندونامو باید درست کنم امروز میرم نوبت بگیرمنوبت سونو هم گرفتم برای چکاپ کامل هم بای ...

چه عالی همیشه سلامت باشی گلم.سالی یه بار پاپ اسمیر خوبه برای تشخیص به موقع خدای نکرده سرطان

چه عالی همیشه سلامت باشی گلم.سالی یه بار پاپ اسمیر خوبه برای تشخیص به موقع خدای نکرده سرطان

همچنین عزیزدلم 

آخه من مجردم نمیشه انجام بدم متاهل بودم میرفتم 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من مجردم پاپ اسمیر ماپ اسمیر نمیتونم بدم 😂

دندوناتو چک کن و چکاپ کلی از بدن فراموش نشه😃