2777
2789

فکر کردم به فیلم شعله.. چند دقیقه بعد کلیپ از فلیم‌شعله اومد. خیلی ترسیدم . سرچ یا اینکه دیده باشم قبلش نبود. یهو به فکرم اومد

منم زیاد پیش اومده

عزیزترینم شبونه میرسیم بیا که فردا به خونه میرسیم🌠🌌🫂                                                                                                                                           ⏳🪦🗝️A Victim of historical determinism                An elegy for  history, humanity and myself

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی وقته اینجوریه. انگار افکار رو کنترل میکنن. در واقع قبلش یه چیزایی بهت نشون داده که نتیجش میشده فکر کردن راجع به فیلم شعله یا سی مورد دیگه؛ که بعد همه اونا رو نشون میده و براساس مکثی که میکنی میفهمه خط فکری بعدیت کجاست

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

هوش مصنوعی فیسبوک و زیرمجموعه هاش صداهارو شنود میکنه و با توجه به چیزایی که میگی برات محتوا میاره تا جذبت کنه 

با توجه به اینکه نی نی سایت به حریم خصوصی و نظرات کاربران توجه کافی ندارد و فضای امنی برای فعالیت فراهم نمی‌کند، بنده دیگر در این سایت فعالیتی ندارم.

هوش مصنوعی فیسبوک و زیرمجموعه هاش صداهارو شنود میکنه و با توجه به چیزایی که میگی برات محتوا میاره تا ...

اصلا میگم تو فکرم . اینو‌میدونم که صدا و همه چیز تخت کنترل دارن. دیگه تو مغز که نبود

یعنی معزمون کنترل میشه؟ مثلا من دیدم سرچ کنم بعدش بیاد . ولی عجیبه

نمیدونم😂

عزیزترینم شبونه میرسیم بیا که فردا به خونه میرسیم🌠🌌🫂                                                                                                                                           ⏳🪦🗝️A Victim of historical determinism                An elegy for  history, humanity and myself

اصلا میگم تو فکرم . اینو‌میدونم که صدا و همه چیز تخت کنترل دارن. دیگه تو مغز که نبود

اون که اره عجیبه

اما هوش مصنوعی میتونه خط فکری، علاقه های تو و فالوور هاتو و... رو تشخیص بده 

با توجه به اینکه نی نی سایت به حریم خصوصی و نظرات کاربران توجه کافی ندارد و فضای امنی برای فعالیت فراهم نمی‌کند، بنده دیگر در این سایت فعالیتی ندارم.

خیلی وقته اینجوریه. انگار افکار رو کنترل میکنن. در واقع قبلش یه چیزایی بهت نشون داده که نتیجش میشده ...

دقیقا همینه

منم با این چیزا زیاد روبه رو میشم 

ولی دیروز جالب تر بود یه استخاره درمورد یه موضوعی کردم 

یعنی ببین همون موضوع برام اومد ..مشکلمون چند وقته همینه 

ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍