2777
2789

لطفا اگر تجربه ای دارین بگین 

انرژی منفی ندین خواهشا و فقط کسایی که حاجت گرفتن بگن 

در ضمن بقیه شرایطم مثل اجتماعی بودن و .... اوکیه نسبتا

و خواهشا درباره مسائل دیگه مثل مزایای مجردی و اینکه متاهلی چقدر بده حرف نزنیم نظرات متفاوته ❤️🙏

نماز شب چله ذکر یونسیع شبا بالای سرم سوره بقره گذاشتم تا صب میخوند هر روز چهار قل با اسپند دود میکردم تو خونه و ذکر یا لطیف رو روزی ۱۲۹ بار بگو سوره یاسین و حشر هم ترک نشه انشالله درست میشه

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم ان شاءالله ❤️🙏

قربونت بشم واقعان درکت میکنم منم تازه س ماهه ازدواج کردم و اصلان باورم نمیشد چون ۳۰ سالم بود ب خدا خودش تکیه من بخدا بهترین رو نصبیت میکنه

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

قربونت بشم واقعان درکت میکنم منم تازه س ماهه ازدواج کردم و اصلان باورم نمیشد چون ۳۰ سالم بود ب خدا خ ...

مرسی عزیزم اره واقها خیلی سخته ادم نیاز عاطفی داره واقها اینجور تمهایی عذابه

مرسی عزیزم اره واقها خیلی سخته ادم نیاز عاطفی داره واقها اینجور تمهایی عذابه

ارع قشنگم