2777
2789
عنوان

علت پرش پای بچه ی ۱۰ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 43 پست
کلا من خیلی وسواسیم. شاید خیلی از بچه ها این کارو بکنن ولی من همیشه به بدترین حالتش فک می کنم

فکر و خیال الکی نکن یه دکتر ببر خیالت راحت شه

ﺍﺯ ﭘﯿﮑﺎﻥ ۵۷ ﮐﻪ ﯾﮏ ﭘﺴﺮ 5 ﺳﺎﻟﻪ ﮐﻨﺎﺭ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﻭ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺳﺒــﻘﺖ ﮔﺮﻓﺖ , ﻣﺎﺷﯿﻦِ ﺑﺎﺑﺎﯼ ﺍﻭﻥ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﻣﺎﺷﯿﻨﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺗﻨﺪﺗﺮ ﻣﯿﺮﻩ ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلب توجه که نه. ولی می گم شاید مثلا با پاش پتو رو می کشه اینور اونور. نمی دونم

نه بابا در حد پتو تکون دادن که چیزی نیس 

من جوری  پام میپرید  تو خواب که داداشم  کنارم  نشسته بود  ترسید بیدارم  کرد گفت چته؟ خخخخ منم گفتم هیچی و دوباره خوابیدم

ینی نیم متر پام میپره  هوا 

ﺍﺯ ﭘﯿﮑﺎﻥ ۵۷ ﮐﻪ ﯾﮏ ﭘﺴﺮ 5 ﺳﺎﻟﻪ ﮐﻨﺎﺭ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﻭ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺳﺒــﻘﺖ ﮔﺮﻓﺖ , ﻣﺎﺷﯿﻦِ ﺑﺎﺑﺎﯼ ﺍﻭﻥ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﻣﺎﺷﯿﻨﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺗﻨﺪﺗﺮ ﻣﯿﺮﻩ ...
اگر روزش خیلی خسته باشم آره  اگر خوابم  کافی نباشه و صبح زود پاشم  دستم  میپره ...

خدا کمکت باشه عزیزم. برات دعا می کنم. انشالله خوب میشی.

خوب پس در کنار پرش دست و پا موقعیتهای دیگه ای رو هم تجربه کردید دیگه. فقط اون نبوده 

خدا کمکت باشه عزیزم. برات دعا می کنم. انشالله خوب میشی. خوب پس در کنار پرش دست و پا موقعیتهای دیگه ...

اره بابا سابقه دارم پرونده قطوری  دارم واسه خودم  

ممنون عزیزم شما هم  نگران نباش یه دکتر برو برای آرامش خودت