2777
2789
عنوان

علت پرش پای بچه ی ۱۰ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 43 پست
البته شاید هم عمدی این کارو می کنه مطمئن نیستم غیر ارادی باشه. چون دیروز اون طوری می کرد گفتم نخوابی ...

مگه  به روش آوردی که میترسی عمدی  باشه؟

اصلا به روش نیار

ﺍﺯ ﭘﯿﮑﺎﻥ ۵۷ ﮐﻪ ﯾﮏ ﭘﺴﺮ 5 ﺳﺎﻟﻪ ﮐﻨﺎﺭ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﻭ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺳﺒــﻘﺖ ﮔﺮﻓﺖ , ﻣﺎﺷﯿﻦِ ﺑﺎﺑﺎﯼ ﺍﻭﻥ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﻣﺎﺷﯿﻨﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺗﻨﺪﺗﺮ ﻣﯿﺮﻩ ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خیلی نگران شدم. اصلا هیچ نشانی دیگه ای نداره ها

ببخشید فک کنم ترسوندمت 

من که دکتر نیستم قربونت شاید از خستگی زیاد باشه  حالا که نگرانی خب یه دکتر ببر خیالت راحت شه  صرع ارثیه  اگر تو  فامیل درجه یک ندارید  الکی  نگران نشو

ﺍﺯ ﭘﯿﮑﺎﻥ ۵۷ ﮐﻪ ﯾﮏ ﭘﺴﺮ 5 ﺳﺎﻟﻪ ﮐﻨﺎﺭ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﻭ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺳﺒــﻘﺖ ﮔﺮﻓﺖ , ﻣﺎﺷﯿﻦِ ﺑﺎﺑﺎﯼ ﺍﻭﻥ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﻣﺎﺷﯿﻨﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺗﻨﺪﺗﺮ ﻣﯿﺮﻩ ...
اگه تشنج بود که نمی تونس جوابمو بده می تونس؟

نه نمیگم  که این  ازون

ولی پرش بدن مثلا پریدن دست وقتی صبح زود داری صبحونه  میخوری  از نظر دکترا  تشنجه  

خیره شدن برای چند ثانیه یه  جور تشنجه  

همه تشنجا  که منظور دست و پا زدن و کف کردن و غش نیست 

شما که سابقه صرع دارید فقط پرش پا دارید؟

اگر روزش خیلی خسته باشم آره 

اگر خوابم  کافی نباشه و صبح زود پاشم  دستم  میپره  

اگر دارومو  فراموش کنم و غذا طبع سرد بخورم و خوابم  کم باشه  همچون  سوسکی  که با دمپایی  بزنن سرش میفتم  کف زمین و تشنج میکنم و بیهوش  میشم  و تا چند ثانیه  موقعیتمو  فراموش  میکنم اطرافیانو  نمیشناسم  همش  میپرسم  ساعت چنده خیلی وحشتناکه  خدا سر هیچ کس  نیاره