banooye_emarat مدیر عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 950 عنوان من تا الان به هرچی خواستم رسیدم ولی | مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 16 پست هرچی خواستم براش برنامه ریزی کردم کلیییی تلاش کردم دعا کردم..خیر کردم..انرژی مثبت دادم تا بهش رسیدمولی این هدف آخریم که بزرگم هست خیلی طول کشیده..دارم کم کم نامید میشم..اوایل که غیر ممکن میدونستم ولی الان یکم نزدیک شدم بهشبنظرتون میشه؟ خدایا شکر گزارتم برای بچم و شکرگزارتم که دیگه هیچوقت بهم بچه نمیدی 1403/10/20 | 05:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banooye_emarat مدیر استارتر عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 950 ببخشید اسی وگرنه من هیچوقت نمیام تو تایپک دیگران این اینا بزارم ولی الان واقعا ابروم در خطره عکسم پخ ... عزیزم باز نمیشهبگو کدوم تاپیکته خدایا شکر گزارتم برای بچم و شکرگزارتم که دیگه هیچوقت بهم بچه نمیدی
نازجولیم عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 3811 عزیزم باز نمیشهبگو کدوم تاپیکته دوربین مدار بسته همسایه تو تایپکای عقبمه روش نگه دار گزینه باز کردن بزن باز میکنه نازجولیم تعلیق شدم 🤦♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋