2777
2789
عنوان

من تا الان به هرچی خواستم رسیدم ولی

327 بازدید | 16 پست

هرچی خواستم براش برنامه ریزی کردم کلیییی تلاش کردم دعا کردم..خیر کردم..انرژی مثبت دادم تا بهش رسیدم

ولی این هدف آخریم که بزرگم هست خیلی طول کشیده..دارم کم کم نامید میشم..اوایل که غیر ممکن میدونستم ولی الان یکم نزدیک شدم بهشبنظرتون میشه؟

خدایا شکر گزارتم برای بچم و شکرگزارتم که دیگه هیچوقت بهم بچه نمیدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم خواستت چیه ولی امیدوارم به این درک برسی که بخوای هرچی به صلاحته بشه شاید صلاح تو در یه چیز دیگه باشه و تو ندونی.

سال ها پیش برای به دست اوردن یه چیزی به درگاه خدا اینقدر گریه و زاری و دعا کردم که بعد از چند سال بهم دادش اما حالا همش گریه میکنم که خدایا من نادون بودم که میخواستم تو چرا دادیش!!!!

ان شاالله صلاحت همونی باشه که به دلتع

نمیدونم خواستت چیه ولی امیدوارم به این درک برسی که بخوای هرچی به صلاحته بشه شاید صلاح تو در یه چیز د ...

ممنون از نظرت

انشالله اگه صلاحع بشه صلاح نیست نشه

اسی یعنی من الان یه نفرو میخوام چون گفتم نمیرسم 😞😞😞😍

نمیدونم والا

ولی خواستن رو هیجاااااا نگو هیجان..هروقت شد بگو این خواستم بوده قبلا

ببخشید اسی وگرنه من هیچوقت نمیام تو تایپک دیگران این اینا بزارم ولی الان واقعا ابروم در خطره عکسم پخش شده تو اینستاگرام با نام کاربریم لطفا این تایپکمو گزارش بزنید بترکه لایک کنید صلوات میفرستمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/13423539/%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AE%D8%AF%D8%A7-%D8%B4%D9%88%D9%87%D8%B1%D9%85%D9%85%D9%85

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋