2777
2789
عنوان

خانما نظرتون در مورد گواهی بکارت چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 64 پست

من دخترم رو باردار بودم که با نینی سایت آشنا شدم اینجا فهمیدم همچین چیزی هم هست.البته شهر ما رسم دستمال دارن که من انجام ندادم البته شوهرمم بدش میومد

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقااامن یک نفرم اطرافم ندیدم که انجام داده باشن

ای کاش حداقل حقیقت داشت

یه چیز علمیی بود ادم دلش نمیسوخت🤦🏼‍♀️😂

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

عیب ندارع یعنی ؟ کاش برای پسر هم همچین معاینه ای وجود داشت

اتفاقا وجود داره

گواهی بکارت مقعد

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️

نه من نرفتم ، بعد عقد خواهر شوهرم سر بسته گفت بریم(گفت تو فامیل پرسیدن گفتیم رفتی) منم گفتم فامیلتون بیجا کردن اگرم‌ میگفتین من نمیومدم به کسی جز منو شوهرم مربوط نیست  بعدم به شوهرم گفتم اونم گفت همه غلط کردن 

من اگه ازم بخوان واقعا بهم میزنم 

چون اگه ی درصد ب پاک بودن من اعتماد نداشتن حق اینکه ب عنوان خاستگار بیان تو خونه رو نداشتن

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

زمان ما که این چیزا معمول نبود یا شایدم ما خبر نداشتیم.منتها به دو دلیل مخالفم اول اینکه گواهی بکارت دلیل پاکی نیست رابطه رو جور دیگه هم میشه انجام داد دوما چرا آقایون نباید ثابت کنن گه پاک بودن یا نه.ولی شما حس حقارت نکن .چون همسرت مخالفه این کاره اونم بذار به حساب تفکر قدیمی مادرشوهرت 

عیب ندارع یعنی ؟ کاش برای پسر هم همچین معاینه ای وجود داشت

برای پسر هم وجود داره از نظر من عیب نداره ماخودمپن رسم نداریم وقتی یه خانواده رسم دارن چه عیبی داره انجام دادنش

من اگر شوهرم یا خانوادش حرفی از این قضیه میزدن قطعا بهم میزدم عروسی رو.شوهرم اصلا به این چیز ها اهمی ...

شوهر من اصلا نمیدونست همچین چیزی وجود داره🤣بعدا خودم براش تعریف کردم