2777
2789
عنوان

خانما نظرتون در مورد گواهی بکارت چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 64 پست
نه من نرفتم ، بعد عقد خواهر شوهرم سر بسته گفت بریم(گفت تو فامیل پرسیدن گفتیم رفتی) منم گفتم فامیلتون ...

آفرین خواهر بهترین کارو کردین 

ای کاش همه مثل شما همچین جراتی داشتن

اسی من ۱۴ سال پیش ازدواج کردم موقع عقد مادرم بردم و گواهی گرفت و پیش خودش نگه داشت و به هیچ کس نگفتیم دخترم ۱۱ سالشه حتما این کار رو انجام میدم درست مث مامانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما که تا الان چند تا داداشمونو زن گرفتیم واسش تاحالا همچین چیزی نخواستیم حتی اسمشم نیاوردیم دیگه زیا ...

بعضی از خانواده ها که خیلی گیر هستن و اعتقادات عجیبی دارن از این جور کارا انجام میدن الآنم خیلی پشیمونم کاش حداقل اون موقع به همسرم میگفتم قضیه رو 

شوهر من اصلا نمیدونست همچین چیزی وجود داره🤣بعدا خودم براش تعریف کردم

منم همسرم اصلا به قضیه بکارت و ...اهمیت نمی‌داد 

خیلی زشته به نظرم مهم نشون دادنش!!

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

بعضی از خانواده ها که خیلی گیر هستن و اعتقادات عجیبی دارن از این جور کارا انجام میدن الآنم خیلی پشیم ...

اتفاقا ما ترکیم خیلی تعصبی و غیرتی ولی از حتی اسمشم نیاوردیم اتفاقا خوانواده عروس میخواستن ببرن ما نذاشتیم گذاشتیم بین خود زنو شوهر بمونه 

شما ام زیاد فکرتو درگیر نکن به هر حال گذشته ❤️

اون که فایده نداره. مگه چند درصد پسرها این مدل رابطه رو دارن؟

درسته

اما بنظرم وقتی یه مرد میگه گواهی میخواد با اینکار میشه حس حقارت و خاریو بهش فهموند

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️

من دخترم رو باردار بودم که با نینی سایت آشنا شدم اینجا فهمیدم همچین چیزی هم هست.البته شهر ما رسم دست ...

وای متنفررررم از این زمان عروسی ما هم تمام خانواده شوهر اومدن خونمون برامون رختخواب پهن کردن در حالی که تخت داشتیم 😐😐😐😐عاخه چطور روشون میشه بعد از این که رفتن رختخواب رو جمع کردم اصلا روش نخوابیدم ولی یکی از اقوام نزدیک  شوهرم بهم گفت هر وقت کارتون تمام شد بهم پیام بده و منم مثل احمق ها پیام دادم......خدایااااا منو نابود کن 

باید قبول کنید بعضی ها فکرشون قدیمیه اما چیزی که اهمیت داره اینکه شما رفتی وگواهی گرفتی چون خانواده پسر وجود پسره رو دوست داشتی

آیا الان با گرفتن اون گواهی زندگی شما مشکلی پیدا کرده؟

آیا از همسرت ناراضی هستی؟

اگر زندگیت خوبه چرا میخوای با این افکار تلخش کنی

اونها توی تفکرشون نشانه پاکی معصومیت دختر بوده که سما براشون ثابت شدی

من دخترم رو باردار بودم که با نینی سایت آشنا شدم اینجا فهمیدم همچین چیزی هم هست.البته شهر ما رسم دست ...

من رسم دستمال رو توی سایت فهمیدم😄

اصلا قابل باور نیست هنوزم برام 

خوبه خجالت نمی‌کشن کسایی که انجامش میدمن یا شاهدش میشن...

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم