2777
2789
عنوان

خانما نظرتون در مورد گواهی بکارت چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 64 پست
نه من نرفتم ، بعد عقد خواهر شوهرم سر بسته گفت بریم(گفت تو فامیل پرسیدن گفتیم رفتی) منم گفتم فامیلتون ...

چ خوب که تونستید از حقتون دفاع کنید و شوهرتون هم دستتون بودن

حالا به خدا اگه خانواده دختر بخوان همچین موضوعی رو مطرح کنن به خاکو خون میکشن طایفه داماد

اره والا

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زمان ما که این چیزا معمول نبود یا شایدم ما خبر نداشتیم.منتها به دو دلیل مخالفم اول اینکه گواهی بکارت ...

به شدت تفکرات قدیمی دارن خانواده همسرم مطمینم اگه اون زمان به همسرم موضوع رو میگفتم اجازه این کار رو نمی‌داد ...امان از نادونی

باید قبول کنید بعضی ها فکرشون قدیمیه اما چیزی که اهمیت داره اینکه شما رفتی وگواهی گرفتی چون خانواده ...

قطعا پاکی ومعصومیت چیزی فراتر از این حرف هاست اما اونها با این ذهنیت بزرگ شدن ‌فکر میکردن کاردرستیه

حالا با خودت فکر میکنی چرا انجام دادم چرا قبول کردم؟

فدای سرت خیلیا این کارو کردن وخوشبختم هستن

به شدت تفکرات قدیمی دارن خانواده همسرم مطمینم اگه اون زمان به همسرم موضوع رو میگفتم اجازه این کار رو ...

خودتو سرزنش نکن حالا که باهاشون وصلت کردی بالاخره تا حدی بدم نشد راه آوندی باهاشون که بعدا فتنه نکنن.همسرنم‌که خدا را شکر خوبه بیخیال 

[QUOTE=367628045]قطعا پاکی ومعصومیت چیزی فراتر از این حرف هاست اما اونها با این ذهنیت بزرگ شدن ‌فکر میکردن کاردرستیه آفرین .....درست میگی یعنی نمیشه خدای نکرده دختری خراب عالم باشه ولی در عین حال بکارت داشته باشه پاکی یه دختر فقط به جسمش نیست به روح و ذاتشم هست 

باید قبول کنید بعضی ها فکرشون قدیمیه اما چیزی که اهمیت داره اینکه شما رفتی وگواهی گرفتی چون خانواده ...

نه مشکلی ندارم ولی به تازگی تو خانواده شوهرم چند تا عروس جدید اضافه شده و هیچ کدومشون رو نبردن برای گواهی 

فقط منه بیچاره رو بردن از بس که نادون بی سیاست بودن

[QUOTE=367628045]قطعا پاکی ومعصومیت چیزی فراتر از این حرف هاست اما اونها با این ذهنیت بزرگ شدن ‌فکر ...

جدا از اینکه بعضی دخترای بی گناه ژنتیکی پرده بکارت ندارند

یا مثلا خون ریزی ندارند که در گذشته عدم خونریزی نشانه خراب بودن دختر وراهی کردنش خونه باباش بوده