برادرم معاون بانک هست در بیست ساله گذشته دو طلاق داشته ، حالا از بین چهار خواهر به من گیر داده که تو تله پاتی کردی زندگی من بهم خورده ، به جبران برات دعای سنگین گرفتم تلافی کنم !!من با آیت طرز فکر چکار کنم ؟ شب و روزم را در گیر خودش کرده دو ماهه بازنشسته شده تنهاست
یجایی مقصر پدر مادرت هستن که برادرت از بچگی و نوجوانی پیش روانشناس یا پزشک نبردن
اینا ریشه روانی داره
تازه رفت زن هم گرفت
کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد
⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍 بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که: زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑 نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲
مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است.دنیایی که مادرم رو در نوجوانی از دست دادم قشنگ نبود و قشنگ نخواهد شد
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
منم نمیدونم. اصلا به من گیر داره. از بچگی ضعیف بود و یه جورایی با من رقابت داشت و فامیل همه به من احترام میذارن و میخواد به هر طریقی منو خدشه دار کنه سعی میکنه عصبیم کنه اما بخدا نظر فامیل برام مهم نیست. فقط احترام میذارم احترام میبینم