2777
2789
عنوان

کسی کافرما بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 20 پست
خب کارمون خیلی متفاوته ولی فکر میکنم اصول استخدام کارمند یکی باشه چه چیزاییو باید در نظر بگیرم ؟ چجو ...

اول مصاحبه کاری تلفنی اگر شرایط داشت حضوری میان درباره توانایی ها و سابقه کاری صحبت می‌کنید بعد درباره حقوق و مزایا و قرارداد کاری و ضامن هم بهتره ازشون بخواین

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اول مصاحبه کاری تلفنی اگر شرایط داشت حضوری میان درباره توانایی ها و سابقه کاری صحبت می‌کنید بعد دربا ...

خب چی بگم تو همون مصاحبه ها و حقوق رو چقدر دنَر بگیرم و ضمانتو اینا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چی بگم تو همون مصاحبه ها و حقوق رو چقدر دنَر بگیرم و ضمانتو اینا

کارتون چیه اجازه دارم بپرسم؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

میتونم خصوصی بهتون بگم ؟ نمیخوام اینجا صحبت کنم ببخشید 🙏

اشکالی نداره پیام خصوصی بدین

خب اینم هست البته مثلا چجوری رو دستم بلند شه ؟ ترس جدید بهم اضافه شد 😁

بلند بشه چرا الکی استرس میگیری 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹