2777
2789

۷۲ درصد برون گرا

متاسفانه هیچی نمیفهمم و این تاپیک برای منه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرامش واسم هیجان داره

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

کاشکی درون گرا نبودم

چرا

حالا چطوری هست

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

۷۲ درصد برون گرامتاسفانه هیچی نمیفهمم و این تاپیک برای منه

برونگرا ها رو اعصاب میرن فکر میکنن غمگینیم یا افسرده ایم نمیدونن ما فقط دوست داریم ساکت باشیم

از دل برود هرآنکه از دیده برفت

برونگرا ها رو اعصاب میرن فکر میکنن غمگینیم یا افسرده ایم نمیدونن ما فقط دوست داریم ساکت باشیم

نه این میدونم درباره ادمی که یه سره کنارتون حرف میزنه چه حسی دارید

خب نمیتونم ارتباط بگیرم...تنهایی ارامشش بیشتره برام....ولی در کل دوست داشتم برون گرا بودم

برون گرایی هم مشکلات خودش داره

سردردددددد

ممنون😂

نظر همکلاسیم که بیشترشون درن گرا هستن

متاسفانه مردم عقل شون به چشم شونه ،من به وضوح میبینم مثلا خودم‌و خواهرم  من درون‌گرا ولی خداییش خیلی دلسوز تر مهربونتر م واقعا برا همه ار خود گذشتگی میکنم ول خواهر م فقط لب و دهنه ،تو ظاهر اتقدر زبون میریزه ولی به محض  اینکه طرف میره پشت سرشون شروع میکنع صحبت کردن،اصلا من‌ میمونم این همون ادم دو دقیقه پیشه ،ولی خب خیلی خیلی خیلی محبوب تره تو جمع 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
متاسفانه مردم عقل شون به چشم شونه ،من به وضوح میبینم مثلا خودم‌و خواهرم من درون‌گرا ولی خداییش خیلی ...

دقیقا منم خیلی دلرحمم واسه خانوادم همه کار میکنم اما اونا...

هنوز هم دلم برای دیدنت هزار باره میتپد