2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد از چند هفته اثر می‌ذاره و کلا روالش چطوره ؟؟

همون جلسه اول تاثیرشو دیدم

مال من موهارو نازک میکنه و کم کم بور و ضعیف میکنه و ناپدید میشه

کلا گفته ۲۵ جلسه انجام بدم تا دوسال اصن درنمیاد.ولی مال من آلمانیه خیلی خوبه هر۳یا۴ماه انجام میدم کلا رشد رو متوقف کرده اگه طبق اونی ک گفته بزنم مطمئنم کامل براهمیشه ازبین میره

ولی من تنبلم

همون جلسه اول تاثیرشو دیدممال من موهارو نازک میکنه و کم کم بور و ضعیف میکنه و ناپدید میشهکلا گفته ۲۵ ...

الان که من استفاده کردم همین الان ، باید چه چیزی ازش ببینم ؟؟ 

الان که من استفاده کردم همین الان ، باید چه چیزی ازش ببینم ؟؟

هیکی تا هفته بعد باز دوباره استفاده کن،

برا بار اول شاید ی مقدار موهات سرعت رشدشون کمشه و یه قسمتی از موهات در نیاد مثلا کچل شه

البته هر دستگاه فرق میکنه

دستگاه من ۲۵ میلیونه 

من ی تیکه از طلاهامو فروختم خریدمش

همون جلسه اول تاثیرشو دیدممال من موهارو نازک میکنه و کم کم بور و ضعیف میکنه و ناپدید میشهکلا گفته ۲۵ ...

سلام عزیزم منم ی دستگاه خریدم و دوتا سوال دارم یکی اینک فقط رو موهای ضخیم بگیرم یا روی نازکا هم جواب میده و دومی اینک من سطح یک دستگاه رو میزنم فایده داره یا سطحشو ببرم بالاتر؟

دوست من برای شفای مادرم یک صلوات مهمانم کن
سلام عزیزم منم ی دستگاه خریدم و دوتا سوال دارم یکی اینک فقط رو موهای ضخیم بگیرم یا روی نازکا هم جواب ...

سلام عزیزم

مال من رو موهای ضخیم و نازک همه مدل جواب میده، همه رو ازبین میبره،شما میخای امتحان کن اول ی قسمت رو، اگه دیدی ضخیم کرد نازکارو ،بفهم ک نباید رو نازکا بزنی.

و سوال دومت،عزیزم من درجه شو تا جایی ک بتونم تحمل کنم بالا میبرم، مثلا قسمت‌های دست و پا شماره5رو استفاده میکنم، برا بیکینی شماره3، بستگی ب تحملت داره

هرچی درجه بالاتر باشه زودتر جواب میگیری

کم کم ک موها نابود میشه و زیر پوست دیگه مو نمی‌بینی لیزر اصن دردنداره، فقط برای اینه ک دیگه برنگرده

سلام عزیزممال من رو موهای ضخیم و نازک همه مدل جواب میده، همه رو ازبین میبره،شما میخای امتحان کن اول ...

مرسی عزیزم از راهنماییت بعد هر سری شیو کنم؟باعث تیرگی نمیشه؟

دوست من برای شفای مادرم یک صلوات مهمانم کن
ی روز قبل از لیزر ژیلت بزن، بعد لیزر کن

سلام اگر پیامم رو دیدین جواب بدین لطفا شما مطمئنید دستگاه جواب داده و از بین برده یعنی به این خاطر نیست که شما زود به زود استفاده میکنید و فکر میکنید که از بین رفتن؟ اسم دستگاهتون چیه