2777
2789
عنوان

این معجزه می‌کنه..... فقط بیاید بگم باید چکار کنید...

| مشاهده متن کامل بحث + 1849 بازدید | 111 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نميدونم چرا اين قرتي بازيا به گروه خون من نمياد😬😬😬 مطمئنم اگه به شوهرم بگم آقاي گلم،ميگه گرفتي م ...

😖😖😖😖ب من میگه پول میخوای؟

فرانسه بمیرد زیبایی میمیرد/آلمان بمیرد قدرت میمیرد/بریتانیا بمیرد سیاست میمیرد/ایران بمیرد تمدّن میمیرد/وعرب بمیرد خیانت میمیرد🙇

این فقط یک پیشنهاد بود. آدمها مختار هستند هرجور دلشون می‌خواد زندگی کنند. من فقط خواستم این راهکار  رو که در زندگی خودم همیشه موفقیت آمیز بوده با شما هم در میان بگذارم

نميدونم چرا اين قرتي بازيا به گروه خون من نمياد😬😬😬 مطمئنم اگه به شوهرم بگم آقاي گلم،ميگه گرفتي م ...

لازم نیست از همون اول حرفهای غیر قابل باور بزنی....

کافیه پشت اسمش کلمه جان رو بگی

يا ميگه مسخره ميكني😬😬

الته اون منو با القاب زیبا صدا میزنه ولی دیگ ب چشمم نمیاد

فرانسه بمیرد زیبایی میمیرد/آلمان بمیرد قدرت میمیرد/بریتانیا بمیرد سیاست میمیرد/ایران بمیرد تمدّن میمیرد/وعرب بمیرد خیانت میمیرد🙇

ینی شوهر شما با همین جانم گفتن متحول شد 😐

جل الخالق..

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
ااااا دقت نکرده بودم😐😅😬😅خیلی ریز شدن😭😭😭😭من فقط با اینا میتونستم احساساتمو بیان کنم

آره منم ایموجی هامو میخوام گریه گریه

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
ااااا دقت نکرده بودم😐😅😬😅خیلی ریز شدن😭😭😭😭من فقط با اینا میتونستم احساساتمو بیان کنم

مال من ک ریز نشده انشالله؟