2777
2789

دیشب شوهرم از سرکاراومد گفت چایی درست کن خلاصه چایی درست کردم نشستیم بگو بخند اینوسط دخترمم باهاش شوخی میکرد اینا همسرم به شوخی یا همینجوری نمیدونم زد توصورت دخترم تند نزدا ...به قول خود شوخی بود ..بعد منم یه هو ی جوری شدم همینجور ب هش گفتم که

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توگوشش نزن ..بعد گفت یعنی تند زدم گفتم اره ..یه هو لیوان چایی انداخت توسینی گفتم چرا اینجور میکنی گفت خفه شو جمع کن برو حرف میزنی دست تو دلم میاری یعنی حالم بد میشه ...م من هی از دیشب خودمو سرزنش میکنم

توگوشش نزن ..بعد گفت یعنی تند زدم گفتم اره ..یه هو لیوان چایی انداخت توسینی گفتم چرا اینجور میکنی گف ...

خسته بوده برای همین عصبی بوده وگرنه چیز خاصی نگفتی

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

توگوشش نزن ..بعد گفت یعنی تند زدم گفتم اره ..یه هو لیوان چایی انداخت توسینی گفتم چرا اینجور میکنی گف ...

جفتتون مقصر بودید ولی خب وقتی همسرتون خسته میاد توقع رفتار خوب داره از شما نه بحث و دعوا ک 

خسته بوده برای همین عصبی بوده وگرنه چیز خاصی نگفتی

یه چیزی بگید خودمو سرزنش نکنم اینقد با بچه بگو بخند کردیم شاد شه سرحال بیاد یه هو اینجور شد.. زه نظر شما اینقد واکنش نیاز داشت؟؟

جفتتون مقصر بودید ولی خب وقتی همسرتون خسته میاد توقع رفتار خوب داره از شما نه بحث و دعوا ک

عزیزم من قبلش چای درست کردم کلی بگو بخند کردم منم بادعوا نگفتم گفتم توگوشش نزن خب یه جوریم شد ..اصلا مقشرم باشم ..این حجم از عصبانیتش حق داشته؟؟هروقت چیزی میشه تحقیرم میکنه توبحث هرچی میخوادمیگه و بعد خودش کمرنگ میشه حتی ازدلم درنمیاره ..کلا حالت عادی خوه هاولی دلسروم کرده از بس حرف بارم میکنه

.

یه چیزی بگید خودمو سرزنش نکنم اینقد با بچه بگو بخند کردیم شاد شه سرحال بیاد یه هو اینجور شد.. زه نظر ...

نه منم میگم حق با تو بوده

اون واکنش خیلی شدید بوده

نه منم میگم حق با تو بودهاون واکنش خیلی شدید بوده

خودمم میگم حداقل میگفت زدم یا حواسم نبود یا حالا طوری نشده میتونست جمعش کنه ..بخداخمیشه کوتاه اومدم جدیدا حرحرفی بزنم ی دعوا درست میشه خوردم میکنه..اینکه بگه خفه شو حرف نزن ..بعدشم منو مقصر بدونه ..چکارکنم خودمو سرزنش نکنم

عزیزم من قبلش چای درست کردم کلی بگو بخند کردم منم بادعوا نگفتم گفتم توگوشش نزن خب یه جوریم شد ..اصلا ...

خب وقتی اینطور هست مشکل از اونه تو چرا میخای بگیم ن کارش ایرادی ندارع

خودمم میگم حداقل میگفت زدم یا حواسم نبود یا حالا طوری نشده میتونست جمعش کنه ..بخداخمیشه کوتاه اومدم ...

مشکل از تو نیست

اون دنبال دعواعه و نمیتونه خشمش کنترل کنه