همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍
خوابم کامل باشه یعنی نصفه نشده باشه سرحال سرحالم 😂
'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ' هیچکس نمیداند که برایش چه قرةالعین هایی پنهان کردهایم... [قرةالعین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و میچکد.] 🌸
هوا نه خیلی سرد باشه نه خیلی گرم و به آفتاب ملایم و پرانرژی هم بتابه داخل خونه و خودم بیدار بشم نه اینکه چیزی از خواب بیدارم کنه.
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
صبح تو خواب و بیداری همسرم بگه بخواب امروز تعطیل شده. منم تا 8 بخوابم و بعدم تا شب برا خودم بیکار بچرخم تو خونه و یه پتو بکشم روم کلی فیلم و سریال ببینم و یه سوپ گرم هم بذارم برای نهار...