2777
2789

سلام دوستان کسی ازاین طرح خرید کرده دیشب رفتم پرسیدم از دم قسط هست میخام یخچال دوقلو با ماشین لباسشویی وجارو برقی بردارم 

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام شما خریدین؟ من تی وی گرفتم تحویل زده ۳ ماه دیگ ولی فروشنده گف یک ماه دیگ

سلام نه هنوز،، دسه چکمون توی اعتبار سنجی رد شده

سلام شما خریدین؟ من تی وی گرفتم تحویل زده ۳ ماه دیگ ولی فروشنده گف یک ماه دیگ

ولی بما گفتن یه هفته تا ده روز،، سما گرفتبن کجا هستین

ولی بما گفتن یه هفته تا ده روز،، سما گرفتبن کجا هستین

تهرانم از نمایندگی تی وی کیو الد گرفتیم. گفتن یک ماهه شایدم زودتر ولی فاکتور زده ۹۰ روزه تو سایت هم خوندم چن نفر گفتن دیر تحویل میدن.خداکنه تا قبل عید بدن

تهرانم از نمایندگی تی وی کیو الد گرفتیم. گفتن یک ماهه شایدم زودتر ولی فاکتور زده ۹۰ روزه تو سایت هم ...

قبلا اینجور بود وااای اره کاش زودتر بدن،،، منم براهمین عید که مهمان داشتم میخام😥یعنی خاستم بعد15سال وسایلمو تغییر بدم که اونم هیچ شد،، تهران که خیلی جاهای دیگم داشت نگا سرای ایرانی وشهرلوازم خانگی از دم قسط بود، اما متاسفانه شیراز نیست وگرنه من حتما میرفتم 

قبلا اینجور بود وااای اره کاش زودتر بدن،،، منم براهمین عید که مهمان داشتم میخام😥یعنی خاستم بعد15سال ...

سرا رفتم کیفیت خوب نداشت قیمت هم گرون تر بود. نمایندگی معتبره. بازم برو بپرس شاید وسایل دیگ رو زودتر تحویل بدن

سرا رفتم کیفیت خوب نداشت قیمت هم گرون تر بود. نمایندگی معتبره. بازم برو بپرس شاید وسایل دیگ رو زودتر ...

اره همین، حالا ببینم چی میشه