2777
2789
عنوان

دفع لخته در بارداری

19587 بازدید | 31 پست

سلام دوستان من از هفته 7لکه بینی داشتم چندبار سونو رفتم گفتن بچه سالمه الان هفته 16 هستم تو هفته 15 هم یه سونو رفتم بازم بچه سالم بود 2،3روط بعد سونو اخر شروع کردم دفع لخته و خونریزی جوری که سر دستشویی میشینم همینجوری قطره قطره خون میاد ولخته هایی به انداز 2بند انگشت میفته ازم،، لنقد دکترو سونو رفتم جواب درست ندادن دیگه نمیخوام برم،، همش میگن پولیپه،، حالا با وضعیت الانم که خونریزی و دفع لخته دارم ولی درد ندارم ممکنه جنین بلایی سرش اومده باشه؟؟ 5روز دیگه هم نوبت غربالگری دوم دارم

بهشت آنجاس که آزاری نباشد،،، کسی را با کسی کاری نباشد 😒😒😒

مطمئنی خونریزی از واژنته؟ از بواسیرت نیست؟ آخه لخته که خیلی بده... شیاف پروژسترون یا سیکلوژست نداده بهت دکتر؟

ﺍﮔﺮ ﺣﺴﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻡ ،ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺷﻌﺮی می ﮔﻔﺘﻢ،ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡِ ﺯﻧﺎﻥِ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ …

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی خونریزی از واژنته؟ از بواسیرت نیست؟ آخه لخته که خیلی بده... شیاف پروژسترون یا سیکلوژست نداده ...

اره نه مطمئنم از واژنم،، چرا داده سیکلوژست ولی تاثیری نداره

امروز همش تامیک اینجوری دیدم. من ۱۴ هفته همینطوری شدم یه تیکه از جفتم‌کنده شده بود. حتما باید سونو ب ...

بعد دکتر گفت چی میشه؟؟ داروویی داد؟؟ 

شیاف یا آمپول استفاده نمیکنی؟ ممکنه دهانه رحمت باز شده باشه یا جفت جدا شده باشه.

چرا سیکلوژست استفاده میکنم

اره هفته یه امپول پرولوتون میزنم. هر شبم شیاف میزنم. من یه لخته مثل یه تیکه گوشت ازم افتاد 

واسه من لخته خون عین جیگر از پریروز شاید 6،7تا تیکه افتاده ازم

واسه من لخته خون عین جیگر از پریروز شاید 6،7تا تیکه افتاده ازم

منم به تیکه جیگر بود. اصلا معطل نکن بدو برو بیمارستان. بابا من ساعت ۳ نصف شب بود پاشدم رفتم بیمارستان 

منم به تیکه جیگر بود. اصلا معطل نکن بدو برو بیمارستان. بابا من ساعت ۳ نصف شب بود پاشدم رفتم بیمارستا ...

ای بابا دوباره بیمارستان متنفرم دیگه از دکترا انقد احمقن😢