2777
2789
عنوان

دفع لخته در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 19587 بازدید | 31 پست
عزیزم ی توهفت هفته ی دفع خونریزی کردم دکتر بهم گفت شیاف فرتیژست و استراحت مطلق قبلشم شیافو استفاده م ...

اره عزیزم منم  از 7 شروع شد شیاف سیکلوژست میذارم استراحت مطلقم بودم ولی این چندروز دیگه لخته شده و زیاد شده خونریزی ولی بدون درد

بهشت آنجاس که آزاری نباشد،،، کسی را با کسی کاری نباشد 😒😒😒
ای بابا دوباره بیمارستان متنفرم دیگه از دکترا انقد احمقن😢

من نگرانتم . خیلی همه چیزات شبیه منه انگار داره واسم تکرار میشه.

مال من که به خیر گذشته فعلا ایشالا تو هم به خیر بگذره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم منم  از 7 شروع شد شیاف سیکلوژست میذارم استراحت مطلقم بودم ولی این چندروز دیگه لخته شد ...

من آ اس آ هم میخورم و خونریزیم قطع شد دکتر گفت اگه استراحت مطلق نباشم جفتم کنده میشه الان که هفته ۲۱استراحت مطلقم  خودم یدجورایی میترسم از بند شدن و راه رفتن

من نگرانتم . خیلی همه چیزات شبیه منه انگار داره واسم تکرار میشه. مال من که به خیر گذشته فعلا ایشالا ...

قربونت عزیزم ممنون از راهنماییت 

من آ اس آ هم میخورم و خونریزیم قطع شد دکتر گفت اگه استراحت مطلق نباشم جفتم کنده میشه الان که هفته ۲۱ ...

منم جفتم پایینه پس خطرناکه بهتر برم بیمارستان ممنون از راهنماییت عزیزم

عزیزم من الان هفته هشتم هستم از دیروز اینجوری شدم الان میخوا برم سونو خیلی نگرانم بعد چند سال بچه دا ...

اینجا خبرشو بدین من هنو صدا قلبش هم نشنیدم دعا میکنم واستون شمام دعا کنید. انشالله ب حق امام رضا بچتون سالم باشه