لیموو_ترش مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 2389 عنوان چرا وقتایی که صبح میخوام برم یه جایی مسافرت یا کاری ازمایشی چیزی انجام بدم 225 بازدید | 19 پست تا خود صبح خوابم نمیبره؟ این چه وضعیه از دیشب تا حالا چشم رو هم نذاشتم درمان نداره این مشکل؟ ❤ 1403/10/19 | 05:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_30p_a_n_a_h عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 16558 تا ی جایی طبیعیه یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند
setiya777 عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 5017 منم نخوابیدم...صبح ساعت 10 نوبت پرسینگ ابرو دارم...بعدش هم باید بیام چمدون ببندم میخوایم با خانواده مادریم بریم دهاتمون.... ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️
لیموو_ترش مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 2389 تا ی جایی طبیعیه من فک نکنم طبیعی باشه مثلا بخوام برم ازمایش هورمونی بدم خب میگن شبش خوب باید بخوابی من اینقدر خوابم نمیبره که علاوه بر اینکه خوب نمیخوابم کلی اعصابمم داغون میشه و قطعا رو نتیجه ازمایش تاثیر میزاره اینجوری ❤
لیموو_ترش مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 2389 منم نخوابیدم...صبح ساعت 10 نوبت پرسینگ ابرو دارم...بعدش هم باید بیام چمدون ببندم میخوایم با خانواده ... هوووف اخه این چه جورشه دیگه سرم از بی خوابی درد میکنه ❤
setiya777 عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 5017 هوووف اخه این چه جورشه دیگه سرم از بی خوابی درد میکنه واییی نمیدونم پاشو قهوه بخور و بعد برو حموم.... ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️
_30p_a_n_a_h عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 16558 من فک نکنم طبیعی باشه مثلا بخوام برم ازمایش هورمونی بدم خب میگن شبش خوب باید بخوابی من اینقدر خوابم ... فکر و ذهنت دگیره معلومه نمیتونی مث همیشه بخوابی باید سعی کنی روز قبلش خودتو خیلی خسته کنی تا خستگی خوابت ببره یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند
لیموو_ترش مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 2389 واییی نمیدونم پاشو قهوه بخور و بعد برو حموم.... اره باید یه کاریش بکنم ❤
لیموو_ترش مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 2389 فکر و ذهنت دگیره معلومه نمیتونی مث همیشه بخوابی باید سعی کنی روز قبلش خودتو خیلی خسته کنی تا خستگی خ ... فک. کنم بهتر باشه به شوهرم بگم با چوب بزنه تو سرم بلکه بیهوش بشم😂 ❤
_30p_a_n_a_h عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 16558 فک. کنم بهتر باشه به شوهرم بگم با چوب بزنه تو سرم بلکه بیهوش بشم😂 😁اینجوری تا صب سرش غر میزنی اون بند خدارو هم مث خودت میکنی یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند
لیموو_ترش مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 2389 😁اینجوری تا صب سرش غر میزنی اون بند خدارو هم مث خودت میکنی اره ولی دوتایی نخوابیدن بهتره که🤣ولی. چرا مردا اینجوری نیستن مث ما زنا، تا سر رو بالشت میزارن خوابشون میبره من که بعضی وقتا شوهرم. میگه تا 10 بشمار من خوابم برده ❤
_30p_a_n_a_h عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 16558 اره ولی دوتایی نخوابیدن بهتره که🤣ولی. چرا مردا اینجوری نیستن مث ما زنا، تا سر رو بالشت میزارن خوابش ... مهمترین علتش خستگیه اقایون البته فرقی نمیکنه و البته خانومایی ک شاغلن مسیر رفت و امد خونه تا محل کارشون دوره واقعا خسته میشن هیشکی باورش نمیشه من ۹-۱۰شب میخوابم اگه نصفشو بذارم پای عادت بقیش مال خستگیه یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند