2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی پادشاه بلخ، دخترش مریض بود، ومریضی اون این بود که اضطراب داشت

پزشکی آمد و گفت میخوام دختر پادشاه رو ببینم

پزشک به دختر پادشاه گفت : مشکلت چیه

دختر پادشاه گفت اضطراب دارم، دوایی یا دارویی برای اضطراب دارید؟ 

پزشک گفت بله دارم، روزی 66 بار بگو الله 

دختر پادشاه انجام داد و اضطرابش بر طرف شد. 

یا الله نگید فقط الله 

قران هم فرموده الا بذکر الله تطمئن القلوب 

الله هم در ابجد میشود 66

ان شاءالله که به آرامش برسید🌹❤️🌹

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
شما هم به نیت پدرم بخونید خیلی رنج میکشه شب و روز گریه و ناله میکنه میگه همش ترس و دلشوره دارم

چشم حتما، ناراحت شدم گفتی پدرت، ان شاءالله باهمین ذکر ارامش به دل پدر تون و خانواده محترمت، بر میگرده

سعی کنید، همگی انجام بدید

شبا سهی کنید، دور هم بشینید و حدیث کسا رو بخونید، واقعا فضای خونه ارامش میگیره

و همین طور بلند اذان بگید، روایت داریم تا جایی که صدای اذان بره، شياطين از اون خونه دور میشن

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
شما هم به نیت پدرم بخونید خیلی رنج میکشه شب و روز گریه و ناله میکنه میگه همش ترس و دلشوره دارم

عزیزم به پدرت بگو هرشب ده دقیقه یه ربع گلاب رو استشمام کنه و روی بالشتش اسپری کنه.

و یکیم که ذکر زیاد بگن.

من خودمم ترس و دلشوره و...زیاد میاد سراغم یا همون حمله پانیک.بعد وقتی که ذکر میگم و از همه مهمتر یه دونه تسبیح دستم میگیرم و قرآن رو هم میزارم‌ روی قلبم و یا روی دلم، اونوقت بطرز عجیبی در عرض یه ربع تمام ترس ها و دلشوره هام از بین‌میرن و آرامش میگیرم