2777
2789
عنوان

مگه میشه؟؟؟ بیبی چک + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 44 پست
وای نمیدونم چیکار کنم      ایران نیستم و‌الان اینجا شبه. اول به شوهرم نگم؟ وای است ...

نه عزیزم بی بی این طرفا درست درسته شک نکن گلم داری مامان میشی واسه منم دعا کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نمیدونم چیکار کنم      ایران نیستم و‌الان اینجا شبه. اول به شوهرم نگم؟ وای است ...

داروی خاصی ک مصرف نکردی ویتامین هم ربطی نداره خیالت راحت مثبته ازمایش دادی همینجابیابگو

❤الهی به امیدتو❤       👦تیکریکسالگیه پسرمه👦مامان قربونه چشای آبیت بشه عشقم😙
خخخخ منم همینطوری یهویی باردار شدم در حالی که تنبلی داشتم و اصلا انتظار نداشتم باردار بشم

واى خدا جون

حالا شوهرم ميگه اين همه من حامله نميشم به اين زوديا و اين حرفا كه ميزدى ابن بود؟   

واى خدا جون حالا شوهرم ميگه اين همه من حامله نميشم به اين زوديا و اين حرفا كه ميزدى ابن بود؟   ...

منم به شوهرم میگفتم بعد که حامله شدم خیلی خنده دار بود میگفت تو که گفتی نمیشم تقصیر توئه آخه ما تازه ازدواج کردیم ولی الان خداروشکر دوتامون خوشحالیم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

هيييچ علائمى نداشتم بجز يكم درد پراكنده زير شكم از پريروزا كه فك كردم مال پريوده. نه لكى نه حال خاصى ...

نه گلم اصلا شک نکن راستی راستی داری مامان میشی منم دوسه روز پیش علائم پریودی داشتم ولی دوروزه هیچ خبری نیست از درد فقط خیلی خستم و دلم میخواد بخوام دو روزه از وقتم گذشته میترسم تست کنم منفی باشه😥😥😥😥😥😥