2777
2789
عنوان

مگه میشه؟؟؟ بیبی چک + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 44 پست
اگه صبح بااولین ادرارتست میزدی پررنگ میشدمثله اون یکی اینم مثبته فرداصبح بروازمایش بده

يعنى صبح با اولين ادرار هم يكى بزنم؟ آخر شبش معتبر نيست؟ الان آخرشبه اينجا. ديگه هم ندارم. تا صب برم بخرم تو راه سركار اولين جيشو داديم رفته.

مبارکهههههههههههههه😍😍😍😍😍😍

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه گلم اصلا شک نکن راستی راستی داری مامان میشی منم دوسه روز پیش علائم پریودی داشتم ولی دوروزه هیچ خب ...

من امروز هى خسته بودم شوهرم گفت تنبلى نكن بردم پنج كيلومتر دووندم! 

الان عينا درد پريىد دارم هنوز.

ايشالا كه هر دومون داريم مامان ميشيم   

يعنى صبح با اولين ادرار هم يكى بزنم؟ آخر شبش معتبر نيست؟ الان آخرشبه اينجا. ديگه هم ندارم. تا ص ...

ن دیگه احتیاجی نیس منظورم اینک مثله اون یکی میشه صبح الان مثبته فقط ازمایش بده

❤الهی به امیدتو❤       👦تیکریکسالگیه پسرمه👦مامان قربونه چشای آبیت بشه عشقم😙
ن چرا استرس؟؟؟ب شوهرت بگو و خوشحالیتونو تقسیم کنین😍😍😍😍😍😍

اومد خوابيد. منم كه از استرس لاااال   بذا فردام باز بذارم اگه مثبت شد ميگم بش. فك كنم خيلى شوك شه اونم به جاى خوشحالى و پنيك كنه.

من امروز هى خسته بودم شوهرم گفت تنبلى نكن بردم پنج كيلومتر دووندم!  الان عينا درد پريىد دارم ه ...

انشالله گلم فقط زود برو ازمایش بده که همه چی خوب پیش بره😍😍😍😍😍

اومد خوابيد. منم كه از استرس لاااال    بذا فردام باز بذارم اگه مثبت شد ميگم بش. فك كنم خي ...

اره حتما دوباره امتحان کن و سوپرایزش کن😍😍😍😍😍ایشالا ک حامله ای گلم

♥𝙻𝚘𝚟𝚎 𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚢?? +perspolis♥�
عزیزم شما تنبلی داشتی باردارشدی؟؟ فولیکولت چندبود؟با دارو باردارشدی؟

آره تنبلی شدید داشتم هیچ کاری نکردم خدا خواسته باردار شدم اصلا قصدش رو نداشتم ولی چون بدون قرص پریود نمیشدم دیگه حوصلم نیومد جلوگیری کنم بعد از یک ماه و نیم رابطه بدون جلوگیری دیدم باردارم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

اها یعنی دکتر نرفتی

نه نرفتم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

ایشالا بسلامتی نی نی تو بغل کنی عزیزم 

ممنون😍😚😚