2777
2789
عنوان

عفونت قارچی مزمن

171 بازدید | 9 پست

کسی مشکل منو داره ؟ من سال هاست درگیرم حتی یه روزم سالم نیست 

هرچی  که به ذهنتون برسه رعایت کردم انجام دادم 

حتی از رحمم نمونه برداری کردن مشکلی نداشت 

زخم ندارم 

ولی عفونت قارچی کلافه ام کرده هزار تا دکتر رفتم ولی انگار درمانی نداره 😔

من از تو بدتر بودم هزاربار قرص و دارو خوردم اخرش سوزن و نخ تمیز و زخیم کردم  از سیر رد کردم نخشو بلند گرفتن در نره گذاشتم یه شب در مون تو واژن تاصبح موند به مدت یک هفته الان 6 ماهه یک باهم عفونت نگرفتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از تو بدتر بودم هزاربار قرص و دارو خوردم اخرش سوزن و نخ تمیز و زخیم کردم از سیر رد کردم نخشو بلن ...

انفاقا‌این کارو‌ کردم تاثیرم داشت ولی نخش کنده شد و‌دیگه جرات نکردم انجامش بدم 

ولی واقعا تاثیر کرد اون موقع 😔

من نخ لحاف روزی رد میکنم یه بتر دیگه امتحان کن اگرم سیر در نیاد مشکلی نیست خودش دفع میشه نگرانشنباش عنبر نسا هم خیلی برام تاثیر داشت کبدتو با فلوکونازول و مترینازول داغون نکن 

بشین تو تشت آب ولرم و جوش شیرین اینم خوب بود برام ولی سیر و عنبر نسا معجزه کرد 

من نخ لحاف روزی رد میکنم یه بتر دیگه امتحان کن اگرم سیر در نیاد مشکلی نیست خودش دفع میشه نگرانشنباش ...

فلوکنازول که‌هیچ‌تاثیذی نداره مقاوم شده 😔

واقعا سیر در میاد ؟ من سکته کردم از ترس 

عزیزم من اینجوری بودم تو مشهد از بی بی سلیمانی ژل رحم گرفتم خوب شد آب شد رو آتیش. غیر اینم درمانی میگم انجام بده خودم دو سه بار بعدش درگیر عفونت قارچی شدم یکی دو هفته ای ب این روش درمان کردم

ب غیر از ژل رحم بی بی من یک درمانی بهت بگم. اگر متاهلی قرص فیتوواژکس بگیر واژینال مصرف کن کثیف کاری های پماد و نداره ولی پد باید بزاری چون آب از بدنت خارج میشه. اگر عفونتت خیلی شدید هفته ای دوبار عنبرنسارا خودتو دود بده بزار رو شعله تا روشن شه بعد بنداز تو شیشه بزرگ میون دو پات بگیر. تو دو هفته چهار بار انجام بده. بعد هفته ای 10 روزی یک بار انجام بده. اینو مجردم باشی می تونی انجام بدی. قرص فلوکونازول 150 هم بگیر هر سه روز یا هر 72 ساعتی 1 دونه بخور کلا بشه سه تا   بعد هفته ای یکی بخور تا 6 ماه. لباس های زیرتم با سرکه بشور قبل هر دفعه استفاده اتو کن بعد بپوش. سرویس بهداشتی رم سعی کن هفته ای دوبار ضد عفونی کنی