خیلی از دست این قضیه عذاب میکشمم از بچگیمم یعنی دقیقا از نه سالگیم خواب فوت داییم رو دیدمم که دقیقا بعد این خواب به مادرم گفتم و یادمه مادرم بشدت عصبی شد و حتی کتکم زد و دقیقا یک هفته بعدش داییم فوت کرد تا الان که بیست سالم هستشش همینه خیلی اذیت میشم سر این قضیه چون همیشه قبل فوت اطرافیان وارد یه حالن عجیبی از بی قراری و ناراحتی میشم و بعد خواب فوت طرف رو میبینم و بعد چند هفتهه دقیقا همینطور تعبیر میشه مثلا یادمه قبل فوت پدربزرگمم یک هفته تمام هر شب خواب میدیدم اخرین بارش مادرم که از خواب بلندم کرد دید کل صورتمم خیس اشکه هرچی گفت چیه هیچی نگفتم بعدش به طرز عجیبی یک ماهه بعدش پدربزرگم درگیر مریضی شد و دقیقا دو ماه و نیم بعد فوت کردش یا مثلا خواب دیدم که دارم از کوچه ی قدیمیمون رد میشم و چشمم به بنر همسایه جونم میخوره که روی موتور نشسته بود و من حسابی تو خواب ناراحت شدم شاید باورتون نشه دقیقاااا یک ماه بعدش که داشتم از همون کوچه رد میشدم دقیقااا همون عکس و همون بنر سر همون کوچه بودش یا مثلاا خواب فوت عمم رو دیدم که توی بیمارستان بود و زنگ زده بود و بشدتت عصبی بودش و هی میگفت که گوشیو بده به برادرم و اینا و یک مدت بعدش هم اون فوت کردش حتی خواب فوت پدر دختر خاله مادرم رو هم دیدم دیگهه اینقدرر قبل فوت کردن اطارفیان خواب میبینم کلافه ی کلافمم اگه بخوامم بگم تا فردا صبح طول میکشهه از بس که همچین خواب هایی رو میبینم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
خیلیی چون همیشهه وارد یه حالت بیقراری و اشفتگی میشم و از قبل بهم الهام میشه
تازه بگی نمسش
بگی نمیشه
یه حالت بدیه
باید چشم سومتو ببندی
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
آره سعی کن همه چاکراهاتو پاکسازی کنی تا به تعادل برسن اونم احتمالا درست میشه باز من دقیق نمیدونم از استادش باید بپرسی
ولی منم قبلا اینطوری بودم خواب نمیدیدم ولی تو بیداری قبل از هر اتفاق بدی دلشوره میگرفتم و بی قرار میشدم خیلی حال بدی بود خودش کم کم بسته شد رفت راحت شدم