2777
2789
عنوان

چهل هفته و دوروزم درد دارم لک قهوه ای دارم ولی خبری از زایمان نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 67 پست
سلامت باشی عزیزم انشالله که هم خودت هم نینیت سالم و سلامت برمیگردید با هم خونه، ببین درد که در هر صو ...

یا خداااا. همین الان زانوهام خالی کرد 😂😂😂 خدا خودش کمک کنه دیگه کسی جز اون نمیتونه بهمون آرامش بده خیر ببینی ممنون از راهنماییت

یا خداااا. همین الان زانوهام خالی کرد 😂😂😂 خدا خودش کمک کنه دیگه کسی جز اون نمیتونه بهمون آرامش بد ...

😂😂😂نه نترس اصلا اون لحظه که بچه رو می‌زارم رو سینت کل درد و اذیت ها از یادت میره

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله ببینم اون لحظه رو😂😂

انشالله 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

نمیدونم میزارن یا نه ولی من قبلش تو خونه دوش گرفتم رفتم بهم گفتن دمای بدنت بالاس نکنه مبخواستی بچه ...

وای  من اصلا به چهل هفته نمیرسم😂

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

زایمان کردی خوبی بچت خوبه

سلام عزیزم هنوز نه ولی خیلی درد دارم فردا نوبت دکتر دارم و احتمال زیاد بستری بشم برام دعا کن بچه م سالم و سلامت دنیا بیاد و زایمان راحتی داشته باشم