2777
2789
عنوان

پیام بدم بهش یا نه❓️

240 بازدید | 65 پست

تازه دیرور باهم اشتی کردیم ینی ی دعوای خیلی بزرگی شد و کات کرد من ازش فرصت خواستم 

الان خیلی باهام سرده ب نظرتون منت کشی کنم یا مثل خودش سرد باشم الان ۴ ساعته پیام ندادیم به هم پیام بدم یا بزارم اون بده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوسش داشتم و گفت وقتی درست شدی برگرد فرداش بهش پیام دادم منت کشی کردم کسی ک ارزش داره و دوسش داری ...

غرورمو کنار گذاشتم و جنگیدم تا برگرده الان خیلی سرده پیام بدم بهش یا ندم ب نطرتون

غرورمو کنار گذاشتم و جنگیدم تا برگرده الان خیلی سرده پیام بدم بهش یا ندم ب نطرتون

به نظرم بهش بگو چی ازیتت می‌کنه ک دیگه مثل قبل نیستیم باهام بگو  تا درستش کنیم نمیخام باهم سرد باشیم

الان دیگه ۱۷ سالم نیست 😂