2777
2789
عنوان

کادو داده تازه بیشور

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 49 پست
نه نه .اصصصصصصلا تواین فازا نیستیم ونیستش اصصصلا .این فکرونکن. نمیدونم شایدبلدنیس . هرچی ک هس خییییی ...

چقدر ی مسیله کوچیک رو گنده کردی 

شاید باهات صمیمی نبوده که نفرستاده گفته شاید زحمتت بشه

بی احترامی که بهت نکرده بیچاره اینجوری طلبکار شدی واااا 

خودت بیشتر براش جاری بازی درمیاری که😐😐

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتم كه وسط تاپيك يك نفر ديگه داري غيبت يكي ديگه رو مي كني !!!

اخه اين موضوع خيلي مشهور شده بود تقريبا همه ميدونن شما برگرد بالا دوباره بخون بعد متوجه ميشي چرا من عنوان كردم اونم بااسم

اخه اين موضوع خيلي مشهور شده بود تقريبا همه ميدونن شما برگرد بالا دوباره بخون بعد متوجه ميشي چرا من ...

اوكي 👌من كلا حرفم اينه كه ادم در مورد ديگران غيبت نكنه بهتره خودم هم سعي مي كنم حرفي رو كه اگر بدونم به گوش طرف برسه ناراحت ميشم نزنم مگر اينكه برام مهم نباشه كه برن بهش بگن

خدایا من را ببخش که درهائی را کوبیدم که خانه تو نبود.
اوكي 👌من كلا حرفم اينه كه ادم در مورد ديگران غيبت نكنه بهتره خودم هم سعي مي كنم حرفي رو كه اگر بدون ...

ميخواي لينك بهت بدم بري نگاه كني كه به خود barfiii هم من هم خيليها گفتن كارش بد برد؟

من بخودش هم گفتم! كارش وااااااقعا اون روز زشت بود طفلكي سيلويا

ميخواي لينك بهت بدم بري نگاه كني كه به خود barfiii هم من هم خيليها گفتن كارش بد برد؟ من بخودش هم گف ...

نه عزيزم كلي گفتم هركي بوده كارش جالب نبوده ولي خوب الان هم اينجا نيست از خودش دفاع كنه

خدایا من را ببخش که درهائی را کوبیدم که خانه تو نبود.

چرا کادوشو قبول کردی؟نه براش چیزی نگیر،بی محلی کن

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
چقدر ی مسیله کوچیک رو گنده کردی  شاید باهات صمیمی نبوده که نفرستاده گفته شاید زحمتت بشه بی اح ...

اخه دخترخوب شما ک کلا درجریان چیزی نیستی چرا قاطی میکنی ...اصصلا بحث زحمت نیس. فک میکنی اگه اینجورفک میکرد ک من زحمتم بشه یا هرچی انننقدمیشست تا وقتی من دارم رد میشم بگه بهم ی لیوان آب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا وقتی بهش تبریک میگی جواب نده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حتما من باید بگم اشکال نداره جواب نمیده... تو زحمت میفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا وقتی خالت میمیره برای تسلیت حتی خونت نیان و تسلیت نگن اینجا بگم خب توزحمت میفتن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من هییچوقت ی طرفه ب قاضی نمرفتمونمیرم ...حتی مادرشوهرمم این مدل رفتارو میدونه عزیزو چندباربهش گفته 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
اخه دخترخوب شما ک کلا درجریان چیزی نیستی چرا قاطی میکنی ...اصصلا بحث زحمت نیس. فک میکنی اگه اینجورفک ...

اهان خب پس کلا فاقد شعوره عزیزم 😁 خب عزیزم من براساس اون پستت گفتم که کار بدی نکرده ولی بقیه کاراش ایراد داره 

بیخیال عزیزم بعضیا شعور ندارن

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
اهان خب پس کلا فاقد شعوره عزیزم 😁 خب عزیزم من براساس اون پستت گفتم که کار بدی نکرده ولی بقیه کاراش ...

حالا حلما جان باورت میشه من همش سعی کردم بزارم ب پای اینکه بلدنیس.حتی با تبریک عید وتولدو  یلداو روز زنو...عیدای دیگه توی سه سال و بااینکه ده سالم بزرگترم گفتم شایداین نوع روابطو یادبگیره غیرمستقیم. اما نه... واسه همین ادم بضی وقتا میگه سیاسته چیه نمیفهمم واسه این گفتم چهارتاچیزیادبدن ب بچه ها بعدبفرستنشون داخل زندگی گناه دارن بضی وقتا

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه