2777
2789
عنوان

دلم مرگ‌ میخواد

86 بازدید | 12 پست

واقعا دلم خیلی گرفته با این زندگی گوهیم هیچ خوشحالی ندارم همه فقط بلدن دل بشکنن واقعا نمی‌دونم چجوری دلشون میاد من به کسایی ک دلمم می‌شکنن نمیتونم حرفی بزنم که غرورش بشکنه واقعا چطوری میتونن

فقط دلم میخواد بمیرم 💔

این تاپیک هم فقط جهت درد ودله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دلم مرگ میخاد و خیلی جدی دارم بهش فکر میکنم

فک کردی خودتو بکشی ت اون دنیا میری بهشت؟ 

با خودت هیچ کاری نکن لطفا تو برای خیلیا مهمی بمیری نمیدونی چی سر اونا میاد

برام حاجت روا شدنم یه صلوات بده🍀💚

فک کردی خودتو بکشی ت اون دنیا میری بهشت؟ با خودت هیچ کاری نکن لطفا تو برای خیلیا مهمی بمیری نمیدونی ...

هیچ کس اون دنیا رو ندیده کسی هم این دنیا ندارم که من براش مهم باشم ته تهش ده روز عذاداریه

خسته ام ... میشه دعا کنین برای حال دلم.
هیچ کس اون دنیا رو ندیده کسی هم این دنیا ندارم که من براش مهم باشم ته تهش ده روز عذاداریه

ننه عزیزم یرنامه پس از زندگی رو دیدی تو تلوزیون 

اونایی که رفتن دیدن اون دنیا رو نشون میده

یکی میگف اونایی که خودکشی کردن مث حیون میشن انداخته میشن تو مذاب صدای اه و نالشون تا اسمونا میره

برام حاجت روا شدنم یه صلوات بده🍀💚