2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریما توسریال پایتخت طرفدارداره

میدونم ولی خب بازم بیشترازاین بایدمعروف باشه....کامل آدم نقششوباورمیکنه...توهرسریال وهرنقشی که باشه

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
آره انگار معلوله.😂😂با چه ژست مغرورانه ای هم عکس انداخته با لباس تحفه ش

فک کنم خودش عکسوکه دیدتازه فهمیدچه سوژه ای شده

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋

حدیث میرامینی.مریم معصومی  

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 
همون که می‌گفت همه به منو خواهرام میگن خواهرای کارداشیان 😷😷😲😂😂😂 

😁😁😁چقدردلش میخواسته بهشون بگن

حالابگواوناکی هستن که شماشبیهشون باشین😊

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
تو‌ماه پلنگ درنقش ملکا بود.اه اه یادش افتادم😳😒

اوه اره دهنش خییلی کوچیکه😊

چراکشتیش؟؟؟خیلی حرف میزد،یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟.                                        خیییلی حرف میزنی...
آره واقعاهردوعالین ریمارامین فرخیلی خوبه بازیش ولی هیچوقت معروف نشد یاحداقل من خبرندارم

آره کلا دوست داشتنی و مهربونه چهره ش ولی تو فیلم سیزده بازی نسبتا متفاوت و خوبی داشت با این که نقشش کم بود. تو پایتخت هم که فقط همین یه نفر از پس نقش خز نقی برمیومد😁

فک کنم خودش عکسوکه دیدتازه فهمیدچه سوژه ای شده

آره😂😂شایدم خیلیم خوشش اومده ازش چون خیلی اعتماد به نفس داره

قبول دارم خوشگله و خوب مونده ولی این همه غرور اصلا خوب نیس،همه رو انگار از بالا به پایین نگاه میکنه 

خیلی خوشبختم 😍😍چون مردی نصیبم شده که همه هم و غمش آرامش منه❤❤

از سحر ولدبیگی و شوهرش بدم میاد. ایشالا به پای هم پیر بشن😓

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔