2777
2789

یکی از آشنا های دورمون که شهرستان هستن خانمه مریض میشه و با شوهرش میخاستن برن شهر دکتر ماشین هم نداشتن به همین خاطر با موتور میرن تو راه زنه چادرش گیر میکنه به چرخ موتور و میوفته زمین مرده هم اصلا متوجه نمیشه چون صدای موتور زیاد بوده خلاصه مرده دم در بیمارستان برمیگرده میبینه زنش نیست   این اتفاق مال یک هفته پیشه خواهر شوهرم تعریف میکرد به قیافه هاشون تو اون لحظه که فکر میکنم خنده ام میگیره  

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 

وای این اتفاق واسه منم افتاد البته بچگیام با بابابزرگم رفته بودیم بیرون بعد جاده ش خاکی موتوره هعی بالا پایین میشد من افتادم بابابزرگم رفت 😂😂😂 منم گریه کنان مسیرو گرفتم رفتم تا رفته دم خونه دیده من نیستم برگشت دنبالم 

بی محابا بغلم کن 💜 وسط مردم شهر💜بخدا عشق به رسوا شدنش می ارزد💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😁😁😁😁

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

من مامانم افتاد اونم از لندرور بغل دست بابام بابام متوجه نشده😡😡😡😡یه چند کیلومتر میره بعد متوجه میشه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

وای ینی متوجه نمیشن یکی افتاده😂

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       
زندایی ودایی منم یباربچشونو جاگذاشتن خونمون    

آهان اینم الان یادم اومد جاریم میگه بچه بوده مدرسه میرفته مامان و باباش وسایل هاشون رو جمع میکنن برن قم تو نصف راه یادشون میفته که دخترشون مدرسه اس

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 
وای ینی متوجه نمیشن یکی افتاده😂

من یبار خودمو از موتور پرت کردم پایین البته هنوز سرعت نگرفته بود یواش میرف 

دستم پوس پوس شد 😩

اون ک دگه با سرعت میرفته افتاده طفلک 😄

👈یکی از آرزوهام اینه که دوربین و آیینهی خونمون به توافق برسن ک من دقیقا چ شکلیم  👉