2777
2789
عنوان

اتفاقات خنده داری که اطرافتون اتفاق افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 22 پست

روز عروسیم مادر شوهرم تو خونه مشغول قفل کردن دراس به این خیال که بقیه بیرون منتظرشن که بیان تالار با عجله میزنه بیرون میبینه همه رفتن اینطرفو نگاه میکنه اونطرفو نگاه میکنه کسیو نمیبینه راه میوفته طرف آژانس که دختربزرگش از آینه ماشین میبینش برمیگردن دنبالش اینم ناز میکنه که خودم با آژانس میام شما برید

خــدا جــون مــمــنــونــتــم💝
زنه چی زنده س😨😨

اره بابا چیزیش نشده   

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی بارم زنداداشم داشت شیر میداد بچشو تو بغلش و باهم داشتیم حرف میزدیم و بحث داغ بود یهو ب اون یکی بچش گفت واااییی پانیذ ابجی کووووو؟؟؟ منم همونطوری ریلکس گفتم اینا توبغلته واااییی بعدش پوکیدیم از خنده

همین الان تو یه تاپیک اونقدر خندیدم همسرم بیدار شد.

طرف تاپیک زده همسرم نتونست امشب منو باردار کنه. نتونست... !!!!!!!

خدایی اینم تاپیک زدن داره؟

من الان چه کمکی میتونم بکنم بهت.

ملت رد دادن خدایی

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
همین الان تو یه تاپیک اونقدر خندیدم همسرم بیدار شد. طرف تاپیک زده همسرم نتونست امشب منو باردار کنه. ...

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 

چند روز پیش دکتر بودم یه پیر زن اونجا بود بنده خدا فارسی بلد نبود و یه زبان دیگه داشت دکتر ازش پرسید دارو چی مصرف میکنی؟ برگشت به فارسی گفت مهم نیست بزرگ باشه فقط... مثلاً میخاست بگه داروی قوی برام بنویس 

خواهر من یبار یجا با ماشین توقف میکنه دخترش پیاده میشه تا مامانم پیاده بشه یهو همین که مامانم پیاده میشه در ماشین میخوره به هم خواهرم گازشو میگیره میره دخترشم سوار نشده بوده حالا خواهرم تو ماشین داشته با دخترش حرف میزده جوابی نمیشنوه برمیگرده میبینه صندلی عقب خالیه!