2777
2789
عنوان

با این بچه چیکار کنم 😫

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 134 پست
راستی مامانم با مربی مهدکودک صحبت کرده بود گفته بود برای جلوگیری از اعتیاد در اینده الان باید پدر با ...

😂😂😂پس پسر من معتاد نمیشه چون از وقتی باباش سر کار میاد میپره رو کولش تا شب😥😂

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...
من هم ماکارونی شکل دار دادم ب پسرم نخ کرد. البته یکی از دوستان تو همین نی نی سایت یاد دادن بهم

چقد خوب که این چیزا رو بلدین😍 منم میرم انجام میدم باهاش

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینام خیلی خوبه ولی نمیدونم چرا این فقط دلش کار بزرگونه میخواد مثلا پتو جمع میکنم اونم بیاد جمع کنه ...

اینام خیلی خوبه بذار کمکت کنه خاله من میذاره کمکش سبزی پاک کنه ظرف بشوره پسر خالم الان 4سالشه بلده خودش تنها تخم مرغ درست کنه بخوره البته خیلی شکمو هم هست😂😂😂

اینام خیلی خوبه ولی نمیدونم چرا این فقط دلش کار بزرگونه میخواد مثلا پتو جمع میکنم اونم بیاد جمع کنه ...

این کارها رو پسر منم انجام میده. اشکالی نداره حتی بهش بگین پتوی خودت و جمع کن حتی بعدش درست هم نکنید همونجوری بذارید جمع کنه ک اعتماد ب نفس پیدا کنه(من بهش میگم تخت خودت و مرتب کن) 

بچه ها توپ بازی هم خیلی دوس دارن مثلا بگی توپ رو بده من و فرار کن من پرت میکنم سمتت نباید بخوره بهت ...

توپ بازی زو منم باهاش انجام میدم بقول خودش توپ  پااااا  یعنی فوتبال

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...
اینام خیلی خوبه بذار کمکت کنه خاله من میذاره کمکش سبزی پاک کنه ظرف بشوره پسر خالم الان 4سالشه بلده خ ...

خخخ پسر من سبزی پاک میکنه فیلمشم گرفتم 😂میبینه ذوق میکنه موثع سبزی میاد میشینه کمک البته همه رو با ساقه میذاره😂

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...
این کارها رو پسر منم انجام میده. اشکالی نداره حتی بهش بگین پتوی خودت و جمع کن حتی بعدش درست هم نکنید ...

آره لهش میگم مثلا لباستو تا بزن بذاریم تو کشو 

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...
توپ بازی زو منم باهاش انجام میدم بقول خودش توپ  پااااا  یعنی فوتبال

حتی میتونید یه ظرف بذارید و با هم توپ و پرت کنید داخل اون ظرف. یا تخم مرغ آبپز کنید و ازش بخواین ک پوستش و بکنه(کلی زمان سرگرم میشن و میتونید ب کارهاتون برسید) بچه ها از بازی تکراری خسته میشن باید بازی های جدید باهاشون انجام بدیم

داداش من کلا ک ریخت میگه خستمه جمع نمیکنه😣

پسر من هم جمع نمیکرد ولی با حالت بازی این کار و انجام میدم سبد و میذارم و میگم دونه دونه ببر بنداز داخلش براش موزیک هم میذارم. پسر من عاشق موسیقی هست ب این وسیله میتونم خیلی سرگرمش کنم بهش میکروفون میدم میگم بخون😅😅😅😅

داداشای من عاشق اچار و پیچ گوشتی و این چیزا واقعی هم تازه میخوان باهاشم بلدن کار کنن شیر اب داخل حیاط از ایناس ک مثل شیر گاز میشه درشون اورد درش میاریم خودشونو خیس نکنه ی بار هر چی گفتن مامانم اجازه نداد واسه خودشون رفتن حیاط گفتن بازی میخوایم کنیم بعد چند دقیقه بعدش کوچیکه اومد ک بزرگه میگه اچار فرانسه بده مامانم فک کرد میخوان بازی کنن داد واسش ببیره یهو صدای اب اومد نگا کردیم بازش کردن دارن اب بازی میکنن😂😂😂😂