2777
2789
عنوان

با این بچه چیکار کنم 😫

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 134 پست
اره متاسفانه کمبود ویتامین دی داریم اینجا

عزیزم همه ی بچه ها بازیگوشی خودشون و دارن و ما باید انرژی کافی برای سر و کله زدن باهاشون و داشته باشیم. حتما ویتامین ها رو مصرف کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا میتونید باسلوق ژله ای رنگ های مختلف درست کنید و وقتی میخواهید با بچه بیرون باشید بدین بهش تا سرگرم بشه. اگه دوست داشتید بازی هایی ک با بچه ها انجام میدیم ب هم بگیم 

مثلا میتونید باسلوق ژله ای رنگ های مختلف درست کنید و وقتی میخواهید با بچه بیرون باشید بدین بهش تا سر ...

امروز مامانم دوتا شیشه اورد و دوتا کاسه ک توش عدس و لوبیا بود گفت عدسا رو جدا کنید بریزید تو شیشه داداش بزرگم نصفش انجام داد خسته شد ولی کوچیکه دوست داشت کامل انجام داد...واسه تمرکز خوبه این بازی

من برای دقت و تمرکز با پسرم روی کناره های فرش راه میریم یهش میگم حواست باشه پاهات از روی حاشیه فرش نیاد بیرون. یا سبد بزرگ میارم وقتی بازی تموم شد میگم ک دونه دونه اینا رو ببر بنداز داخل سبد(هم اسباب بازی ها جمع میشه هم اندکی سرگرم میشه😊😊😊😊)

یا دونه های تسبیح بهشون میده با نخ میگه تسبیح درست کنیدیا تو مهد بهشون ی مقوا دادن شکل لباس برش داده ...

من هم ماکارونی شکل دار دادم ب پسرم نخ کرد. البته یکی از دوستان تو همین نی نی سایت یاد دادن بهم

یا دونه های تسبیح بهشون میده با نخ میگه تسبیح درست کنیدیا تو مهد بهشون ی مقوا دادن شکل لباس برش داده ...

اینا رو دونه دونه بازی میکنم باها😍😍😍 چقد خوب

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...

بچه ها توپ بازی هم خیلی دوس دارن مثلا بگی توپ رو بده من و فرار کن من پرت میکنم سمتت نباید بخوره بهت باید فرار کنی انرژیشون تخلیه میشه با این بازی ها یا دوتا ظرف یا سبد میذارم میگم توپ پرت کنین بره توش هر کی بیشتر بود برندس و جایزه واسه بازیا قرار میدیم 

من برای دقت و تمرکز با پسرم روی کناره های فرش راه میریم یهش میگم حواست باشه پاهات از روی حاشیه فرش ن ...

اینام خیلی خوبه ولی نمیدونم چرا این فقط دلش کار بزرگونه میخواد مثلا پتو جمع میکنم اونم بیاد جمع کنه لباس تا بزنم اونم تا بزنه 

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...