2777
2789
عنوان

با این بچه چیکار کنم 😫

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 134 پست
حتی میتونید یه ظرف بذارید و با هم توپ و پرت کنید داخل اون ظرف. یا تخم مرغ آبپز کنید و ازش بخواین ک پ ...

توپو دوس داره ولی یبار حبوبات دادم بهش بازی کنه همه رو نقش زمین کرد😂تخم مرغم له میکنه😥

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداشای من عاشق اچار و پیچ گوشتی و این چیزا واقعی هم تازه میخوان باهاشم بلدن کار کنن شیر اب داخل حیا ...

😂😂😂😂😂😂وای خیلی باحال بود

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...
قصه از کودکی خودتون و پدرش سرهم کنید واسشون تعریف کنید توش رفتارای بدش رو توضیح بدید ک بده و ما اینک ...

😂😂😂قصه داییشو دوس داره اونو همیشه میگم آخرشم میگه واااای یعنی کار بد 😂

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...
😂😂😂قصه داییشو دوس داره اونو همیشه میگم آخرشم میگه واااای یعنی کار بد 😂

سلام عزیزم ببخش اونشب نشد بگم چکار کردم پسرم آروم شده... ما بچمون رو بردیم فوق تخصص مغز و اعصاب گفتش که یه کم بیش فعاله براش قرص رسپریدون نوشت .قرصش خیلی کوچکه و همون هم گفتشبی یک چهارمش بهش بدین... یعنی واقعا برای ما معجزه کرد... اونقدر پسر آروم و سربه زیری شده که خدا میدونه

سلام عزیزم ببخش اونشب نشد بگم چکار کردم پسرم آروم شده... ما بچمون رو بردیم فوق تخصص مغز و اعصاب گفتش ...

سلام گلم خواهش میکنم

چطور فهمیدن که باید ببرین معز و اعصاب اطفال بهتون گفت یا مرکز بهداشت تشخیص داد؟ یا خودتون بردین

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...

بچه ها من مشاور تربیتی و سلامت روانی کودکان هستم البته تازه فارغ التحصیل شدم.میخواستم کانال که درست کردم به اسم کودک باهوش به شما معرفی کنم. تو این کانال مطالب جالبی راجع به رفتار کودکان تو سنین پایین، رفتار و تربیت کودکان، مسائل مربوط به هوش کودکان، قصه های کودکانه، کلیپ و تصویر و ... خوشحال میشم من رو تو این راه کمک کنین و بی نهایت ممنون میشم سر به ما بزنین

مشاور تربیتی و رفتاری کودکان / کودکان امروز، والدین فردا
خوشبحالت کاشکی منم هرچه زودتر بچه دار شم همه اینام به جون میخرم ا

خدا انشالله بهت بده  

انگار پسر منو توصیف  کرد استارتر 

یه وقتایی واقعا کلافه میشم

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍