2777
2789

انگار یه شبحی چیزی هست، نمیتونم دست و پام و تکون بدم، بهم تجاوز میکنه

سالهاست این مشکل و دارم🥺🥺🥺🥺🥺

کسی بوده اینجوری

لایکم نکن لطفا🙏

قرآن بزار بالا سرت آیت الکرسی بخون 

دعای محافظ بنداز گردنت یا بزار تو بالشتت 

ب پهلو بخواب 

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ جنی در کار نیست. این موارد که خیلیا حس میکنن؛ صرفا محصول فشارهای درونی ناشی از استرس و مشغله فکری زیاد هست. در پی فشارهای ناشی از عوامل درونی، ذهن دستورهایی را برای خروج از این وضعیت نامساعد صادر میکنه که بخشی از این دستورات احساس‌هایی مثل حس اینکه شخصی روت اوفتاده و یا حس تجاوز و غیره را خلق میکنه. اگر این فشار عامل خارجی داشته باشه، اون عامل خارجی باید جرم و وزن داشته باشه. هر چیزی که جرم داره باید وجود فیزیکی داشته باشه و بنابراین قابل رویت باشه. امکان نداره چنین جرمی به سمت تو اومده باشه و تو آمدنش را ندیده باشی ولی فشارش رو حس کرده باشی. پس فشار باید داخلی و همونی باشه که گفتم

🕒