2777
2789

مثلا یکی باهمسر بد 

یکی خانواده بد

یکی فقر 

یکی بیماری 

پس چرا بعضیا ازهرجهت کاستی دارن 

یعنی همش امتحانه؟

شما چی فکرمیکنید

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وقتا این گلگی رو به خدا کردم تهش میدونی چه جوابی گرفتم 

که اکثر مشکلات زندگی من آدمای اطرافم درست میکنن در واقع خدا بد نمیده این بنده هاشن که بهم ظلم میکنن 

همسر بد 

دوست بد 

فرزند ناخلف 

و...

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

نمیتونم قبول کنم

ینی چی همش امتحان آخه 

خود خانواده ما هر راهی میریم آخرش پوچ میشه ,همه امور

در صورتی که مثلا یکی از اقواممون هستن همه چی دارن بدون مشکل خاصی ,شاید گرفتاری داشته باشن اما در حد امتحان اینجوری نه

نه همش امتحانه.

هم سلامتی هم فقر هم ثروت هم مریضی

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

کی گفته فقط با یه چیز؟ اره امتحان هست و خیلیاشم بازتاب عمل خودمون در گذشته هست یا همون کارما

مگه ی آدم چقدر تحمل داره 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

خیلی وقتا این گلگی رو به خدا کردم تهش میدونی چه جوابی گرفتم که اکثر مشکلات زندگی من آدمای اطرافم درس ...

چرا یکی همسر خوب گیرش میاد یکی همسر بد 

یا یکی خانوادش هواشو دارن یکی نه 

یکی بچه اش نور چشمشه یکی خار چشمش میشه