سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 عنوان مگه نمیگن خدا آدما رو بایه چیز تو زندگی امتحان میکنه 449 بازدید | 69 پست مثلا یکی باهمسر بد یکی خانواده بدیکی فقر یکی بیماری پس چرا بعضیا ازهرجهت کاستی دارن یعنی همش امتحانه؟شما چی فکرمیکنید خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏 1403/10/17 | 16:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokht_shirazi عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 9044 کی گفته فقط با یه چیز؟ اره امتحان هست و خیلیاشم بازتاب عمل خودمون در گذشته هست یا همون کارما 🖤🖤
تاپاجا عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 3891 خیلی وقتا این گلگی رو به خدا کردم تهش میدونی چه جوابی گرفتم که اکثر مشکلات زندگی من آدمای اطرافم درست میکنن در واقع خدا بد نمیده این بنده هاشن که بهم ظلم میکنن همسر بد دوست بد فرزند ناخلف و... وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن
yayaya1 عضویت: 1403/09/25 تعداد پست: 672 نمیتونم قبول کنمینی چی همش امتحان آخه خود خانواده ما هر راهی میریم آخرش پوچ میشه ,همه اموردر صورتی که مثلا یکی از اقواممون هستن همه چی دارن بدون مشکل خاصی ,شاید گرفتاری داشته باشن اما در حد امتحان اینجوری نه
تاپاجا عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 3891 اعتقاد ندارم به چی وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن
pasokhgo عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 12029 نه همش امتحانه.هم سلامتی هم فقر هم ثروت هم مریضی سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
خودواقعیمم عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 11085 اومدی به این دنیا رشد کنی یه مورد که حل کردی از درونت میری سر سوال بعدی
سنجد_فلفلی عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 777 بنظرم بیشتر کارما خودمون یا خانوادمون من ک هرکار بدی کنم زودی خدا میزنه تو سرم میگم کارماست بیشتر من همیشه بیادت میمونم ...
pparyiaa عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 824 به چی به امتحان کردن و خدا..... به نظرم همه یا نتیجه کار خودمون و اطرافیانمونه یا کارما قشنگ ترین حرفا دروغن
تاپاجا عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 3891 به امتحان کردن و خدا..... به نظرم همه یا نتیجه کار خودمون و اطرافیانمونه یا کارما وقتی به کارما اعتقاد داری چطور بخدا نداری وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 کی گفته فقط با یه چیز؟ اره امتحان هست و خیلیاشم بازتاب عمل خودمون در گذشته هست یا همون کارما مگه ی آدم چقدر تحمل داره خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 خیلی وقتا این گلگی رو به خدا کردم تهش میدونی چه جوابی گرفتم که اکثر مشکلات زندگی من آدمای اطرافم درس ... چرا یکی همسر خوب گیرش میاد یکی همسر بد یا یکی خانوادش هواشو دارن یکی نه یکی بچه اش نور چشمشه یکی خار چشمش میشه خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
dokht_shirazi عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 9044 مگه ی آدم چقدر تحمل داره دیگه اون دست خداست و مطمئن باش خدا به اندازه ظرفیت هر فرد اون رو امتحان میکنه 🖤🖤