2777
2789
عنوان

دلم زندگی متاهلی میخواد 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 97 پست
انقد گرونیه پول به لباس خوشگل نمیرسه اگه بدونی من چه لباسی تنمه🤣🤣🤣🤣🤣

بابا الان ست بیژامه ۴۰۰ تومنه ازین پیرهن ترندا ۲۰۰,۳۰۰ 

فرقی نداره ها 😁😁

همسر آینده امیر حسین شرکت کننده عشق ابدی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اینکه متاهلم این سبک رو دوست ندارم که انگار وظایف خونه با زن باشه خودم اصلا آشپزی نمیکنم در حد آماده کردن غذاهای رژیمی فقط بلدم بزارم تو سرخکن بدون روغن و هواپز و ساندویچ میکر اینا کار خونگی وظیفه همه کسایی هست که تو اون خونه زندگی میکنند هنوز زیر یه سقف نرفتیم ولی خب سلیقه من اینجوریه 

با اینکه متاهلم این سبک رو دوست ندارم که انگار وظایف خونه با زن باشه خودم اصلا آشپزی نمیکنم در حد آم ...

ولی من اینجوری نیستم خب 

اصلا تحمل دیدن یه مرد با بیژامه که داره قرمه سبزی درست میکنه و ندارم 

همسر آینده امیر حسین شرکت کننده عشق ابدی 

منم دلم میخواددد البته اگه آدمش پیدا بشه منم ۱۹ سالمههه

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

انقد گرونیه پول به لباس خوشگل نمیرسه اگه بدونی من چه لباسی تنمه🤣🤣🤣🤣🤣

منم بخدا 😭🤣

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

با اینکه متاهلم این سبک رو دوست ندارم که انگار وظایف خونه با زن باشه خودم اصلا آشپزی نمیکنم در حد آم ...

سلامت میکنم عزیزم در آینده 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

حالا چرا نام کاربریت شیره ی تریاکه

خیلی خلوص آرامش دهندگیش بالاست 😅