2777
2789
عنوان

امروز

234 بازدید | 22 پست

امرو ز چیکاره این 

چیکارا باید بکنین

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

اول صب ک شالمو سوزوندم حالا ببینم بقیش چطو میشه

با اُتو؟ 

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اُتو؟

اره 

لعنتی اعصابمو خرد کرد عاشقش بودم 

فقط دعا میکنم بازم داشته باشن بتونم جایگزینشو بخرم 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
امروزم امتحان دارم فردا هم امتحان دارم پس فردا هم امتحان دارم 😂حق مطلب ادا شد

قهوه بزن میزون شی😆

قهوه به کار نمیاد باید برم سراغ هروئین 😂

😆😆صفا باشه 

۲تا امتحان دارم ساعت۲خوابیدم ۵بیدار شدم

فردا هم ساعت ۱ امتحان دارم بابام داره در میاد از بی‌خوابی فقط💔 ساعت ۱۰بشه امتحان دومی رو بدم بخوابم فقط

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
۲تا امتحان دارم ساعت۲خوابیدم ۵بیدار شدمفردا هم ساعت ۱ امتحان دارم بابام داره در میاد از بی‌خوابی فقط ...

موفق باشی عزیزم❤

همسرمو بردم سرکار اومدم خونه

منتظرم دخترم آماده شه ببرمش مدرسه ساعت ۹ هم باید برم دنبالش

۸ هم باید پسرمو ببرم مدرسه ۱۲ برم دنبالش

باید خریدهای خونه هم انجام بدم میخوام ناهار الویه درست کنم کار خونه و....

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀