مادرم یه تومور بزرگ تو سرش داره دنبال یه دکتر خیلی خوب هستم تهران. شیروانی بهمون معرفی کردن ، بابک بابا پور هم معرفی کردن ولی بهمن ماه میتونه عمل کنه. کسی اطلاعاتی در این مورد نداره ممنون میشم کمکم کنید موندم پیش کدوم دکتر ببریم چون عملش پر ریسکه و نزدیک عصب بیناییه ، ولی خوش خیمه. ممنون میشم یکی کهصد در صد مطمئنید معرفی کنید چون ریسک داره عمل
خوب ببرید دکتر صابری بهترین دکتره عزیزم انشالله سلامتیشون رو به دست میارن ولی دکتر صابری حرف نداره
مطمئنید از کارش؟ خودش عمل رو انجام میده؟ آخه شنیدم یه سری از دکتر ها فقط پول شهرت میگیرن و عمل رو میسپرن دست یکی دیگه. دکتری که ما بردیم گفت این عمل یه تیم پزشکی میخواد
مطمئنید از کارش؟ خودش عمل رو انجام میده؟ آخه شنیدم یه سری از دکتر ها فقط پول شهرت میگیرن و عمل رو می ...
نه عزیزم مگه نمیشناسید دکتر مسعود صابریو همه ایران میشناسن نمیسپرن به کس دیگه ولی باهکاری دکترای دیگه عمل میکنن برو تو پیح اینستاشون بستگی به شرایط نوبت میدن حتما یه سر بزن
سلام دوستان مادرم عمل کرد و الحمد لله حالش خوبه. خدا کمک کرد یه دکتر خوب تو اصفهان پیدا کردیم به اسم پور خلیل الحمد لله خیلییییی دکتر خوبی بود. تو بیمارستان خانواده عمل رو انجام داد.
من این دو پزشک عزیزی که پرسیدید رو نمیشناسم اما خودم مخاطب برنامه های تلویزیونی دکتر علیرضا یار احمدی هستم ، فکر می کنم تو متخصصین مغز و اعصاب خیلی بنام و متبحر باشن.
دکتر باباپور،دکتر شیروانی که بهتون معرفی کردن دکترای خوبی هستن،در حال حاضر برای تومورهای مغزی دکتر گیو شریفی و دکتر قدسی بهترین هستن.شک نکنید،بدون پرس و جو برید سراغشون.با خیال راحت
ان شالله که هیچ کسی نیاز نداشته باشه دکتر و بیمارستان
انشالله من که خودم خیلی دکتر رفتم و اصلا خوب نمی شدم من چند تا دکتر رفتم ولی هر کدوم فقط باعث می شدن که من بیشتر دارو بخورم و بخوابم ولی خدا خیر بده دوستم و بهم یه دکتر خوب معرفی کرد منم برای درمان رفتم پیشش و فقط یه دوره دارو خوردم و الان خداروشکر خوب شدم دیگه دارو نمی خورم . دکتر مهربان خودش نوار عصب تو مطبش انجام میده انقدر خوب که فکر پول نیست و هر نوار حدود یه ساعت طول میکشه ولی جایی قبلی که رفته بودم خیلی زمان برام گذاشت یه ربع بیشتر نبودش .