2777
2789
عنوان

بارداری خارج رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 47 پست
رفتم دکتر امپول متوترکسات زدن  گفت اگه درد و خونریزی داشتی زود بیا اگه نه یک هفته بعد تست بتار ...

گفتی خون ریزی دارم الان بهشون چون خونریزی نشونه پاره شدن لوله هست اگه تیره کشید رحمت و دردت هم چنان بود نزار 1 هفته طول بکشه دوباره برو چون هر چه زود تر دفع شه بهتر   ان شالله لولت سالم میمونه

psychometrist.ir تست های روانشناسی  

من بعد سونو واژینال فوران فرستادنم عمل 

من اولین بتام 1498 بود دومی بزرگتر از 200

اخه من خونریزیی داشتم نفهمیدم فک کردم پریودم نزدیک دوهفته خونریزی داشتم خون ریزیمم کم بود شکمم و پاینن نافم و رحمم تیره میکشید سرفه شدید داشتم که زیادی فشار بهم اومد رفتم دکتر بعدش 

ان شالله زود تر بتات بیاد پایین و دفع شه برات دعا میکنم عزیزم

کی رفتی عکس رنگی ؟ چه جوری نفهمیدن لولت چسپندگی داره؟ علت خارج رحمیت اینکه لولت داشته بسته میشده اون جا گیر کرده منم همین جوری بود البته من اولین بارداریم بود نمیدونتم باردارم که اینجورب شد ان شالله دیگه براتون اتفاق نیفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همش تو لوله راست درد دارم ازهمون روزای اول هم درد داشتم

گاهی به چپ هم میزنه

خونریزی ندارم

رفتم دکتر احتمال خارج رحمی داد فردا سونو دارم

دعا کنید چیزی نباشه

از خواب برگشتم به تنهایی💔
منم همش تو لوله راست درد دارم ازهمون روزای اول هم درد داشتم گاهی به چپ هم میزنه خونریزی ندارم رفت ...

خدا رو شکر خون ریزی نداری فک کنم اشتباه متوجه شدم 

برات دعا میکنم عزیزم به محظ اینکه دردت بیشتر شد برو ورا حتی اگه 2 شب بود برو خوب 

خدا رو شکر خون ریزی نداری فک کنم اشتباه متوجه شدم  برات دعا میکنم عزیزم به محظ اینکه دردت بیشت ...

ممنونم عزیزم

روزای اول که دردم بیشتر بود رفتم بیمارستان ولی اهمیت ندادن 😔

خداکنه چیزی نباشه 

ان شاءالله شما هم بارداری سالم داشته باشی و نی نی سالم و صالح بیاری😚

ممنونم عزیزم روزای اول که دردم بیشتر بود رفتم بیمارستان ولی اهمیت ندادن 😔 خداکنه چیزی نباشه  ...

قوربونت شماهم همینطور 

اره متسفانه خیلی سرد و بی روح جواب میدن و اصلا اهمیت نمیدن وقتی کار از کار بگذر کسی جواب گو نیست این دفعه اگه درد داشت برو هر چی گفتن برو خونه نرو تا کاملا متمن نشدی بترسونشون جدی میگم بگو اگه برام اتفاقی بیفته ازتون شکایت میکنم منم گفتن چیزی نیست برو خونه دوهفته دیگه بیا برای سونو اصلا یه جوری تاز میگفت طبیعیه خونریزیت   

آخی عزیزم خیلی ناراحت شدم

اصلا این وضع پزشکی کشور ما خوب نیست

برای یه دکتر و سونو باید کلی وقت بذاری و بری و بیای تا بلکه ببیننت

همه جا ایراد دارن

چقدر آدما که به خاطر سهل انگاری اینا آسیب دیدن

بهشون میگم اگه خارج رحمی باشم زمان برای من خیلی مهمه 

میگن برو یه جای دیگه

جای دیگه ام که بدتر

خدا کنه هیچکس پاش به بیمارستان و دکتر بازنشه که خلاصی ازش سخته

من بعد سونو واژینال فوران فرستادنم عمل  من اولین بتام 1498 بود دومی بزرگتر از 200 اخه من خونر ...

پری لوله ی چپم کاملا مسدوده از قبل زایمانم که تو دوره ی ناباروری مشخص شد

اما لوله ی راستم سالم بود و بارداری قبلیمم از همون سمت باردار شدم و نمیدونم چرا الان اینطوری شد 😢

یعنی راست هم مسدوده ؟ 😔

پری من از عکس رنگی وحشت دارم زجری که واسه عکس رنگی کشیدم غیر قابل وصفه 😢

ممکنه با امپولی که بهم زدن جنین از بین نره ؟

نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...
بهشون میگم اگه خارج رحمی باشم زمان برای من خیلی مهمه  میگن برو یه جای دیگه جای دیگه ام که بدت ...

نیکی جان بارداری اولته عزیزم ؟

انشاالله که خارج رحم نیس عزیزم

نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...
آخی عزیزم خیلی ناراحت شدم اصلا این وضع پزشکی کشور ما خوب نیست برای یه دکتر و سونو باید کلی وقت بذا ...

بیا خبر بده از حالت

نگرانتم

بیا خبر بده از حالت نگرانتم

بارداری اولمه آنالی جان

امروز سونو واژینال دادم خداروشکر خارج رحمی نیست

ممنون به فکرم بودی عزیزم

ان شاءالله به سلامت و راحتی زایمان کنی😚😚

بارداری اولمه آنالی جان امروز سونو واژینال دادم خداروشکر خارج رحمی نیست ممنون به فکرم بودی عزیزم ...

خدارو صدهزار مرتبه شکر عزیزم

خوشحالم واست

انشاالله بارداری بی خطری داشته باشی و به سلامتی بغلش کنی

منم همش تو لوله راست درد دارم ازهمون روزای اول هم درد داشتم گاهی به چپ هم میزنه خونریزی ندارم رفت ...

سلام خانم .میدونم زمان زیادی ازاین تایپیک گذشته منم الان درد تو قسمت چپ از روز اول دارم تیرمیکشع دائم.شما هفته چندم وبابتای چند سونو انجام دادید واژینال یا شکمی؟نتیجتون چی شد