2777
2789
عنوان

چرا نی‌نی‌یار چهار نداریم🚶‍♀️

726 بازدید | 62 پست

نی‌نی‌یار یک و دو و سه و پنج داریم!

ولی چهار نداریم😂😂😂

چرا واقعا!!!🚶‍♀️

الگو عددشون بهم خورده!

(نی‌نی‌یارها شوخی کردم تعلیقم نکنید😂🐣)

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا از سارا بپرس داریم از مهسا بپرس نداریم

😂😂😂

چرا از فاطمه بپرس نداریم؟

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

داشتیم تعلیق شده

چراا

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

داشتیم تعلیق شده

جدی؟😂😂😂

بنده خدا🤣

کی تعلیقش کرد؟

قرار بود نی نی یار ۴ یکی از آقایون سایت باشن که هیچ کدوم قبول مسؤلیت نکردن

اها

خب اسم نی‌نی‌یار۵ رو میتونستن بزارن ۴

که الگو بهم نخوره😂💀🤣🤣

چراا

یه آقا بوده که به خانمها توهین کرد و تعلیق شد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

چرا از سارا بپرس داریم از مهسا بپرس نداریم

خب خودتون جواب سوال رو بدین؟

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

قرار بود نی نی یار ۴ یکی از آقایون سایت باشن که هیچ کدوم قبول مسؤلیت نکردن

اتفاقا  قبول کردن ولی به خانمها توهین کردن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

مغزم موقع خواب:

😂

نه جدی میگم

الان تو تاپیکی بودم که استارتر اون تاپیک تعلیق میخواست نی‌نی‌یارهایی که تگ کرده بودن ۱و۲و۳و۵ بود

سوال برام پیش اومد که چرا ۴ نداریم😂🚶‍♀️

خب خودتون جواب سوال رو بدین؟

ماشالا حضور فعال هم داری 🗿😂

نمیدونم خب چرا واقعا

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃