2777
2789
عنوان

چجوری بعضیا انفد بی احساسن

110 بازدید | 14 پست

مثلا من خودم دیدم یه پسری رلش مرد یه ماه نگذشته با یکی دیگه رل زد یا یه پسری بخاطر دختره خودکشی کرد دختره راحت ازدواج کرد ناراحتم نبود بعضیا هم بعد کات خیلی سریع فراموش میکنن همه چی رو ۵سال باهم بودن یه هفته بعد کات رل میزنن چجوری اخه کاش منم اینجوری بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم همینجوری ام بی احساس عالم دلیلش هم اینه زیاد سختی کشیدم خیلی زندگی وحشتناکی داشتم برای همین الان به هیچکس رحم نمیکنم 

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

من خودم همینجوری ام بی احساس عالم دلیلش هم اینه زیاد سختی کشیدم خیلی زندگی وحشتناکی داشتم برای همین ...

همینو میخوام بگم

از یه جایی به بعد دل آدمیزاد دیگه انگار بی حس میشه 

بعضی هام از بدجنسیشون هست

اوهوم من خیلی احساساتیام خوب نیس

اصلا خوب نیست احساسی بودن کلا یکی دیگه از دلایل سرد بودنم نسبت به همه چیز اینه که اون موقع که احساس داشتم هیچکس نمیدید منو دیگه الان طوری شده به مرگ خواهر مادر خودمم فکر میکنم 

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

همینو میخوام بگماز یه جایی به بعد دل آدمیزاد دیگه انگار بی حس میشه بعضی هام از بدجنسیشون هست

دقیقا من از بد روزگار بی احساس شدم انقد بد دیدم انقد غرورم له شد