2821
2789
عنوان

بازم با مامانمم دعوام شد

465 بازدید | 44 پست

اعصاب برام نذاشته بقران 

شما بگين حق با كدومه من عين حقيقتو مينويسم

همش به من ميگه تو تو گوشي هسي نميايي كمك من كني بخدا دست به هرچي ميزنم يه ايراد ميزاره روش اندازه يه هفته ظرف ميشورم بعد مياد ميگه چرا فلان جا اينجوريه چرا اب ريخته زمين چرا....

پريروز خياطي كرده كلي نخ رو زمين ريخته بعد گف جارو بكش منم كشيدم رفته كل فرشو نگا كرده يدونه نخ كشيده بيرون پرت ميكنه بهم ميگه ببين جارو كشيدنته مثلا😭😭😭

الان صبحي خالم زنگ زده بهش ميگه اره اره همش تو كوشيه هيچ كاري برا من نميكنه كه 

منم گفتم به من ربطي نداره اومدم تو اتاق

هي ميگه من دارم تمام پولامو خرج تو ميكنم يه جهاز برام خريده تازه خودشم كار نميكنه بابام كار ميكنه هي ميزنه تو سرم از يه قوري بگير تا بزرگاش بعدم ميشينه به همه ميگه من بي منت دادم اما كسس قدر نميدونه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سخت نگیر تا وقتی مجرد باشی مادرا همینقدر گیر میدن اعصابتو خرد نکن 

او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند.یا علی اصغر دستم به دستانت 
مامانت غرغروئه :( منم اعصاب ندارم کسی انقدر سربه سرم بذاره حق داری

غرغرو اونور تر حس ميكنم وسواس گرفته من كلا خونسردم اما اينقدر تحريكم ميكنع مجبور ميشم داد و بيداد كنم

اشکال نداره باهاش مدارا کن مادر دیگه نمیشه بهش چیزی بگی

بخدا خودم كم بدبختي دارم از مادرشوهر و شوهر بكش مامانمم اضاف شده بخدا يه درد دل ساده نميتونم بكنم باهاش ميدوه ميره به همه ميگه بعدم ميگم چرا گفتي ميگه خالته غريبه نيس كه

مامانا همین خخخخخخ.حتما بهش فشار میاد.مطمئن باش خیلی دوست داره تازه الان که من متاهلم و بچه هم دارم باز گاهی با مامانم بحثم میشه فقط حواست باشه نری به نامزدت تعریف کنی

الناز هستم از استانبول پیجم اینستام elnaztaran1 
مامانا همین خخخخخخ.حتما بهش فشار میاد.مطمئن باش خیلی دوست داره تازه الان که من متاهلم و بچه هم دارم ...

نه به شوهرم نميگم اينقدر صبرمو سر اورده كه خودشم فهميده همش ميگه ميخاي فرار كني بري ميگم خب مادر من درك كن چرا دارم فرار ميكنم ديگه از بس يه پشت غر ميزني

عزیزم  شما که کار میکنی قبول، ولی سعی کن کاراتو با دقت بیشتری انجام بدی، احتمالا تو عقدی و چندوقت دیگه باید بری سر زندگیت، از الان طوری باش که یه زندگی رو بتونی راه ببری مگر مادرت چی ازت میخاد، اون بیشتر نگران خودته، هیچ مادری ب سر فرزندش منت نمیذاره، شاید اینجوری میخاد بگه بابا جان منم از تو توقعاتی دارم، که اونم مطمعن باش برا خودت و به نفع خودته.یخورده بیشتر به آه دل مادرت باش

برای سلامتی بیماران روح و روان صلوات بفرست اگر دوست داری عزیز دل💓
2825
2823
2791
2779
2792